Audition til AMP (Aspirant Mentor Program)

Nagelhus Schia Productions i samarbeid med Bærum Kulturhus inviterer til audition til talentsatsningen AMP. Nagelhus Schia Productions ser etter profesjonelle dansere med svært høyt teknisk nivå, en sterk sceneutstråling og en egen skaperevne.

AMP retter seg mot nyutdannede dansekunstnere (uteksaminert i løpet av de 3 siste årene) med relevant treårig utdanning på̊ høyskolenivå̊. Motivasjonsbrev, CV, bilde og eventuelt en link som presenterer deg som kunstner, sendes til amp@nsproductions.no. Søknadsfrist: 1. mars 2019.
Aktuelle dansere vil bli invitert til audition.

Om AMP
AMP er et kunstnerisk veilednings- og kompetanseutviklingsprogram for unge dansekunstnere innen samtidsdans på høyeste nivå, i kunstnerisk regi av Nagelhus Schia Productions. Deltakere i AMP vil få arbeide med nasjonale og internasjonale ledende koreografer for å skape nye verk og uttrykk i en helaftens forestilling. Programmet starter opp i oktober 2019. Forestillingen har premiere i Bærum Kulturhus januar 2020, med påfølgende nasjonal turné. I tillegg vil deltakerne gjennomføre et kompetansehevingsprogram innen bransjefaglige tema og egen kunstnerisk utvikling. Prosjektet gjennomføres av Nagelhus Schia Productions i samarbeid med Bærum Kulturhus – Regionalt Kompetansesenter for Dans. Prosjektet er honorert.

Les mer på Nagelhus Schia Productions hjemmeside her. 

Les mer om talentsatsingen her.

Foto: Antero Hein