Ansatte

Maria Mediaas Jørstad

Daglig leder

Maria Mediaas Jørstad tiltrådte som daglig leder for Talent Norge i 2015. Da kom hun fra stillingen som Sjefsprodusent ved Nationaltheatret. Hun var ansatt på Nationaltheatret i årene 2001-2015, med unntak av årene fra 2007 til 2010 da hun var produsent for MAMMA MIA!  som ble oppført på Folketeatret – hun var også daglig leder med ansvar for bygge opp det svenske morsselskapet Blixten & co Abs norske datterselskap, med sponsorer, eiere og samarbeidspartnere.

Kontakt: maria@talentnorge.no / 400 01 450

Monica Borg Fure

Prosjektleder

Utdannet skuespiller, i tillegg til grunnfag sosial pedagogikk ved Høgskolen i Telemark (1999–2000), Bachelor i Utviklingsstudier ved Høgskolen i Oslo (2005) og Master i Kunnskapsledelse ved Copenhagen Business School (CBS) (2013–2015). Har hatt flere stipend bla. Statens Kunstnerstipend stipend 4 år og vært kunstnerisk leder ved Blendwerk teater; høgskolelektor i skuespillerteknikk på Westerdals Oslo ACT og kampanjeleder for Redd Barna. Har i tillegg hatt en rekke roller i film, TV og teater. Regissør på kortfilmer og teater i Norge. Er i utvalg for Statens kunstnerstipend for perioden 2018-2021 og har vært styremedlem i Sykehusklovenene.

Kontakt: monica@talentnorge.no / 926 35 471

Håkon Samuelsen

Prosjektleder

Håkon Samuelsen er tidligere cellist med lang erfaring fra toppen av nasjonalt og internasjonalt musikkliv. Han står bak internasjonale konsertproduksjoner for TV og har jobbet med Universal Music både som artist og produsent. Han kommer fra stilling som kommunikasjonssjef i Europeisk Orkesterfestival i Bergen og det siste året ledet utstillinger på Hamar Sagbladfabrikk med noen av Norges fremste samtidskunstnere. Han har en Master fra Zurich University of the Arts. 

Kontakt: hakon@talentnorge.no / 480 73 053