Ansatte

Maria Mediaas Jørstad

Daglig leder

Utdannet teaterprodusent (Bachelor) ved Dramatiska Institutet i Stockholm 1996–1999 og har bakgrunn som produsent for frigruppene Rubekteater og Verdensteatret i fire år. Har vært ansatt som inspisient/planlegger ved ABC-teatret i Oslo, produksjonssjef ved Hålogaland Teater i Tromsø og tilknyttet Nationaltheatret fra 2001 som produsent og fra 2002 som produksjonssjef/sjefsprodusent. Fra 2007 til 2010 var hun daglig leder for Blixten & co AS – produksjonsselskapet bak Mamma Mia! som ble oppført på Folketeatret – og hadde også ansvaret for å etablere og bygge opp det svenske morsselskapet Blixten & co Abs norske datterselskap, med sponsorer, eiere og samarbeidspartnere. Fra april 2010 har hun vært tilknyttet Nationaltheatret igjen som henholdsvis repertoarplanlegger og sjefsprodusent, før hun tiltrådte som daglig leder i Talent Norge i 2015.

Kontakt: maria@talentnorge.no / 400 01 450

Monica Borg Fure

Prosjektleder

Utdannet skuespiller, i tillegg til grunnfag sosial pedagogikk ved Høgskolen i Telemark (1999–2000), Bachelor i Utviklingsstudier ved Høgskolen i Oslo (2005) og Master i Kunnskapsledelse ved Business School of Copenhagen  (CBS) (2013–2015). Har hatt flere stipend bla. Statens Kunstnerstipend stipend 4 år og vært kunstnerisk leder ved Blendwerk teater; høgskolelektor i skuespillerteknikk på Westerdals Oslo ACT og kampanjeleder for Redd Barna. Har i tillegg hatt en rekke roller i film, TV og teater. Regissør på kortfilmer og teater i Norge. Er i utvalg for Statens kunstnerstipend for perioden 2018-2021 og har vært styremedlem i Sykehusklovenene. Ansatt som prosjektleder for ArtEx og Dirigentløftet.

Kontakt: monica@talentnorge.no / 926 35 471

Liv Feragen

Økonomi- og administrasjonssjef

Utdannet siviløkonom fra universitet i Lund i Sverige, og har tidligere vært ansatt i Bjørg Fjell AS som konsulent og deretter økonomisjef i Øra Trevare As. Fra 2011 har hun drevet sitt eget konsulentselskap innen økonomi, før hun begynte i Talent Norge i 2017.

Kontakt: liv@talentnorge.no / 954 52 234

Maria Bock

Leder kvinnesatsingen

Maria Bock er utdannet skuespiller fra Statens teaterhøgskole, 2004 og har sitt virke som manusforfatter, regissør og skuespiller på teater, film og tv. Hun er nestleder i styret i Tromsø Internasjonale Filmfestival, styremedlem i Det andre teateret, tidligere styremedlem i Skuespillerforbundet og bransjerådet for film. I 2017 vant hun Amanda for beste kvinnelige birolle. For kortfilmen Skallamann, regi og manus (medforfatter Lars Jacobsen) mottok hun i 2011 fjorten internasjonale priser, blant annet BAFTA. 

Kontakt: mariabock@talentnorge.no / 905 67 895

Håkon Samuelsen

Prosjektkoordinator

Håkon Samuelsen er tidligere cellist med lang erfaring fra toppen av nasjonalt og internasjonalt musikkliv. Han står bak internasjonale konsertproduksjoner for TV og har jobbet med Universal Music både som artist og produsent. Han kommer fra stilling som kommunikasjonssjef i Europeisk Orkesterfestival i Bergen og det siste året ledet utstillinger på Hamar Sagbladfabrikk med noen av Norges fremste samtidskunstnere. Han har en Master fra Zurich University of the Arts. Håkon jobber med ArtEx og Dirigentløftet.

Kontakt: hakon@talentnorge.no / 480 73 053