Dans

Dans

FRIKAR X

FRIKAR X er talentutviklingsprogram for rytmisk sterke og originale rørslekunstarar med særleg fokus på folkedans.

Hilmartalentet

Talent Norge inn i Talentprogram for unge folkemusikere.

Nasjonalballetten UNG

Nasjonalballetten UNG er talentsatsingen til Nasjonalballetten ved Den Norske Opera & Ballett (DNOB), og skal bidra til utvikling og rekruttering av unge dansere på elitenivå.

Riddu Sessions

Programmet Riddu Sessions skal bidra til kunstnerisk vekst for talenter som utpekes som Årets unge kunstner under Riddu Riđđu-festivalen.

TILT Grow

TILT Grow er et utviklingsprogram som skal gi unge talenter innen dans mulighet til å utøve dansen i profesjonelle rammer.

Talent Norge Junior: Valdres sommerballett

Valdres Sommerballett er et talentprogram som skal tilby utvikling og inspirasjon til unge ballettalenter på elitenivå i samarbeid med Den Norske Ballettskole & Akademi.

Nagelhus Schia Productions 2

NSP 2 er et talentutviklingsprogram for unge dansekunstnere innen samtidsdans på høyeste nivå, i regi av Nagelhus Schia Productions.

Nasjonalballetten KOREOGRAFI: Artemisia

Den Norske Opera & Ballett, Norsk Tipping og Talent Norges koreografisatsing skal vise vei i den internasjonale ballettverdenen og gi publikum et mangfold av historier skapt av og om kvinner og menn.

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten

Wilhelmsen-akademiet er Nasjonalballettens satsing på unge ballettalenter, og den første talentsatsingen av sitt slag i Norge.