Nyheter

14. juli 2024

Møt ArtEx deltager Ida Haugen

Jeg ønsker å oppnå en slags følelse av forandring. Hvis jeg kan bidra til at vi ser livene våre med et litt annet blikk, et nytt perspektiv, litt nye tanker, så har jeg oppnådd noe.

03. juli 2024

– God kunst har aldri handlet om kompromisser

Talent Norges nye direktør er i gang med å meisle ut strategien for de neste årene. Hun brenner for at barn og unge skal ha gode kulturtilbud, og for å se alle mulighetene som ligger i et kunstnerskap

24. juni 2024

Møt ArtEx deltager Veslemøy Narvesen

Jeg motiveres av tanken på at det finnes mange ukjente steder jeg ikke enda har besøkt i meg selv - at jeg når som helst kan velge å søke inn til disse stedene for å finne ut av hva som bor i meg.

05. juni 2024

Møt ArtEx deltager Azar Ebrahimi

Det å få innblikk i andres kunsteriske prosesser er utrolig berikende. Det både inspirerer meg til å tenke nytt, og gjør meg modigere når jeg ser hva andre våger.

03. juni 2024

Velkommen til fagsamling 4. juni

Denne fagsamlingen vil ha form som en ekslusiv workshop i regi av den anerkjente coachen Kea Ostovany.

30. mai 2024

Møt ArtEx deltager Julian Juhlin

Som kunstner bruger jeg iscenesættelsesgreb, jeg har lært fra arbejdet med teater, til at skabe en slags teatralsk billedkunst.

23. mai 2024

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min

ArtEx-deltager Mark Tholander utforsker hva som ligger i begrepene familie og fellesskap. I en eksperimenterende fase av kunstnerskapet får han råd fra mentorene Haeju Kim og Ed Atkins.

03. juni 2024

– Etter at jeg ble med i ArtEx har jeg tatt meg selv mer seriøst.

– Etter at jeg ble med i ArtEx har jeg tatt meg selv mer seriøst. Det føles som jeg har tatt et steg videre i karrieren.

21. mai 2024

Møt ArtEx deltager Maria Ose

Talent Norge har eit utrulig godt apparat beståande av mange som står klare for å hjelpe på alle ulike områder, både på instrumentet, kroppsleg og med nettverk.

16. mai 2024

Møt ArtEx deltager Uno Alexander Vesje

Det er i det menneskelige mangfoldet og de uendelige nyansene av menneskelig erfaring jeg finner den dypeste kilden til inspirasjon.