Nyheter

21. desember 2018

Talent Norge inn i Nagelhus Schia Productions’ AMP

Talentprogrammet AMP - Aspirant Mentor Program vil tilby inntil åtte utvalgte talenter innen samtidsdans kunstnerisk egenutvikling og bredere kompetanse.

18. desember 2018

Duket for utstillingsåpning på Astrup Fearnley Museet

De seks kunstnerne i prosjektet Plattform for ung norsk kunst og kritikk er på nyåret klare med utstillingen «Sol og vår i januar – Neste generasjon i norsk samtidskunst».

17. desember 2018

Klart for FilmLab kull 3

Talentutviklingsprogrammet FilmLab Norge er klar for tredje kull og har valgt ut fire team av filmskapere som vil få veiledning, støtte og tett oppfølging av sine prosjekter det neste året.

16. desember 2018

Nye fagsamlinger i ArtEx 2019-2020

Snart lanseres hvem som er tatt opp i ArtEx for 2019-2020. Da blir det åtte nye fagsamlinger med spennende temaer og foredragsholdere, hvor talenter i Talent Norges øvrige satsinger kan ta delta.

14. desember 2018

UREDD-talentene fikk en innføring i økonomi og dramaturgi

I midten av november gikk høstens andre UREDD-fagsamling av stabelen. På agendaen sto temaer talentene selv hadde etterlyst.

13. desember 2018

GRAMMY-nominasjon til Det Norske Jentekor

Det populære jentekoret er med albumet Folketoner nominert til GRAMMY i kategorien «Best Immersive Audio Album». I januar tar de opp nye kortalenter.

12. desember 2018

Talentprogrammet Papillon videreføres

Talent Norge viderefører samarbeidet med Valdres sommersymfoni om Papillon. Talentprogrammet er Nord-Europas største møteplass for barn og unge innen klassisk musikktradisjon.

11. desember 2018

Et løft for unge blåsere i Trondheim

Flere av blåsertalentene ved Trondheim Kommunale Kulturskole, Unge Musikere – NTNU og musikklinjer i regionen deltok på mesterklasser med hornist Steinar Granmo Nilsen og fløytist Cecilie Løken.

11. desember 2018

Talentintervjuet med Lova Siverts

Bli bedre kjent med deltakeren i Det Norske Jentekor.

29. november 2018

Godt i gang med utviklingsarbeidet i Filmskapere

De 16 filmskaperne som er en del av satsingen Filmskapere er i utviklingsfasen for rundt 20 prosjekter på forskjellige stadier. Mange jobber sammen, og de bruker hverandre for å utveksle erfaringer.