Nyheter

12. august 2022

Sammen om like muligheter

Olympiatoppen og Talent Norge går sammen om å skape like muligheter innenfor både kunst, kultur og idrett. Sammen etablerer vi et 5 årig program, støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Norsk Tipping.

21. juni 2022

Resultatene skapes når folk finner hverandre

I programmet Filmskapere er det viktigste ikke hva de skaper, men hvem som skaper det, sier initiativtager Thomas Robsahm.

07. juni 2022

Opptakt-vinner Daniel Reith blir assistentdirigent ved The Cleveland Orchestra

Daniel Reith, som var en del av Talent Norges eliteprogram Opptakt i 2019 - 2022, er et stjerneskudd innen klassisk musikk.

25. mai 2022

Dirigentløftet Kor – Vi styrker Norge som dirigentnasjon!

Program som dette er sårt nødvendig, og det som gjøres her er helt utrolig. Jeg er virkelig imponert, sier en begeistret Kaspars Putnins, musikksjef ved Sveriges Radiokor og mentor i programmet.

25. mai 2022

Håndverksløftet - Ny storsatsing er i gang

Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge etablerer i 2022 en ny, stor satsing for å fremme tradisjonshåndverk i Norge: «Håndverksløftet».

12. februar 2022

Talent Norge gratulerer Filmskapere med Oscar-nominasjoner

«Verdens verste menneske» er nominert til Oscar for beste internasjonale film og beste originalmanus.

11. februar 2022

Coachingtilbud

Coachens oppgave er å gi støtte i ulike måloppnåelsesprosesser, hjelpe til med å holde fokus og motivasjon og veilede deg i møte med de utfordringene du står overfor akkurat nå.

09. februar 2022

– Jeg håper å bli enda mer etablert som kunstner i Norge

Idun Baltzersen har allerede godt fotfeste i svenske kunstmiljøer, men tror at ArtEx-programmet kan gi uvurderlig drahjelp til å bli et etablert navn i hjemlandet.

28. januar 2022

Riddu Riđđu utlyser: Årets unge kunstner 2022

Riddu Riđđu ønsker å gi unge samiske kunstnere en mulighet til å utvikle sitt talent og synliggjøres nasjonalt og internasjonalt. Søknadsfrist er 15. februar.

19. januar 2022

Talent Norge presenterer Sandra Mujinga i SOLO OSLO-serien sammen med MUNCH og Canica

Sandra Mujinga er først ut i programmet, når Talent Norge sammen med MUNCH og Canica sparker i gang sin nye satsing på lokale samtidskunstnere i SOLO OSLO-serien.