Digital konsert med Det Norske Jentekor

Det er tredje året at Oslo kommune inviterer hele byens befolkning til konsert med Det Norske Jentekor. I år er rammene endret grunnet smittevern, og konserten er derfor en produksjon som lanseres digitalt. Konserten blir tilgjengelig for den som er deltager på dette eventet.

Du får altså mulighet til å ta med deg Rådhushallens arkitektur sammen med klangen fra Det Norske Jentekor og hardingfelespiller Tuva Færden inn i stua di. Konserten er en gave til byens befolkning, og det er helt gratis å se på. Velkommen til en annerledes konsert! Les mer her.
Om utøverne:
Det Norske Jentekor med dirigent Anne Karin Sundal-Ask, er et kor med stolte tradisjoner og høyt kunstnerisk nivå. Koret er en sterk institusjon i norsk kulturliv, og har fostret en rekke anerkjente sangere, musikere og artister. På konserten vil du få høre folkemusikk og arrangement som er spesielt skrevet for Det Norske Jentekor.
Tuva Færden er folkemusiker og hovedinstrumentet er hardingfele, men hun spiller også lyre og synger. Som solist tar hun utgangspunkt i tradisjonsstoffet fra Telemark. Hun bor i Stavanger og lærer seg tradisjonsmusikken og dansen fra Rogaland.
Les mer om Det Norske Jentekor her.
Foto: Det Norske Jentekor