Digital møteplass som alternativ til Prestasjonskonferansen Nord

Prestasjonskonferansen Nord 13. oktober 2020 er dessverre avlyst grunnet korona, men vi arrangerer en faglig møteplass på Zoom som er åpen for alle satsinger i Nord-Norge.

Deltaker i en satsing i nord og interessert i å delta? Send monica@talentnorge.no en mail for påmeldingslenke! 

PROGRAM

12.00 Velkommen v/Maria Mediaas Jørstad, daglig leder i Talent Norge

12.05 Kathrine Eliertsen fra SpareBank 1 Nord-Norge Samfunnsløftet
Eilertsen forteller om Samfunnsløftets engasjement rundt talentutvikling på toppnivå i Nord Norge.  

12.10 Ambisjoner og målprosesser med Jarle Aambø
Aambø er leder for Olympiatoppens Prestasjonsklynge og har sin bakgrunn i toppidretten. Først som trener og sportsjef for alpinlandslagene på 1980-90 tallet. Han gikk over i Olympiatoppen i 1993 og har gjennom mange år hatt ulike roller, og de siste 9 år frem til 2013 som toppidrettsjef. Aambø tok etter mange år i Olympiatoppen med seg arbeidet med prestasjonskultur i toppidretten over i en større arena, hvor prestasjonsmiljøer fra alle samfunnssektorer er med. Dette utgjør Olympiatoppens prestasjonsklynge, med den årlige Prestasjonskonferansen som hovedarena.

12.20 Ambisiøs kunnskapsdeling med Frank Jørstad
Jørstad har sin bakgrunn som skuespiller, instruktør og lederutvikler. Han er fra Alta, utdannet skuespiller, har jobbet ved se fleste teatrene i Norge og har medvirket i flere film- og TV-serier. Han er partner i konsulentselskapet Promethevs som gjennom kursvirksomhet forener akademisk teori med historiske og kunsttemaer. Jørstad skal snakke om ambisiøs kunnskapsdeling.

12.55 Takk og farvel