Konferanse: Kjønn, strukturer og kulturarv

I samarbeid med Norsk Tipping inviterer vi til årets store kvinnekonferanse torsdag 21.november! På scenen stiller blant annet Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande, Nasjonalballettens leder Ingrid Lorentzen, Norsk filminstitutts nye sjef Kjersti Mo, Kulturrådets direktør Kristin Danielsen og Norsk Tippings Tonje Sagstuen.

I tillegg til nevnte gjester, blir det liveinnspilling av Camel uten Filter med Anita Krohn Traaseth. Vi avslutter kvelden med en eksklusiv visning av det kritikerroste teaterstykket Måken. Hele salongen på Torshovteatret er denne kvelden reservert til oss. 

Vi er glade for å invitere deg til denne dagen, som er finansiert av vår samarbeidspartner Norsk Tipping. Arrangementet er gratis og åpent for alle. For å melde deg på, send mail til pamelding@talentnorge.no!

Dagen begynner 12.30 på Sentralen med lett bevertning før programmet starter klokken 13.00. (Det blir også en workshop fra morgenen av for Talent Norges talenter. Se mer info nederst)

- Presentasjon av ny satsing i regi av Nasjonalballetten og Talent Norge ved Ingrid Lorentzen

- Kunstnerisk innslag fra Nasjonalballetten

- Kunstnerisk innslag fra Helga Myhrs nye album

- Panelsamtale med Marie Louise Sunde, Shanti Brahmachari, Hanna Asefaw, Helga Myhr og Tuva Syvertsen, ledet av Nationaltheatrets Ida Margreta Halvorsen

- Kunstnerisk innslag fra spoken word artist Hanna Asefaw

- Oslo Worlds Alexandra Archetti Stølen snakker om deres nye initiativ, Keychange

- Stine Helgeland fra NFI snakker om UP, vår satsing på kvinnelige filmskapere

- Hva skal til for at kvinnelige talenter møter en bransje hvor de har samme mulighet til å utøve sitt kunstneriske virke som menn? Vi får personlige erfaringer fra kunstner A K Dolven

- Intervju med teatersjef ved Nationaltheatret, Hanne Tømta

- Kulturrådets direktør Kristin Danielsen kommer

- Kulturminister Trine Skei Grande stiller

- Norsk Tippings Tonje Sagstuen deler sine erfaringer

- Intervju med Norsk filminstitutts nye sjef Kjersti Mo

- Samtaler og liveinnspilling med Anita Krohn Traaseth og podcasten Camel Uten Filter

Vi avslutter kvelden med kritikerroste Måken, med Hanne Tømta på regi, på Torshovteatret fra kl. 19

Stykket er nesten utsolgt, men vi har sikret oss eksklusive billetter som vi holder av til deltakere på konferansen. Det er gratis, men et begrenset antall billetter, så her gjelder det å sende oss en mail om at du ønsker å delta for å sikre deg en billett. Førstemann til mølla!

Meld deg på konferansen ved å sende en mail til pamelding@talentnorge.no.

Lukket workshop for talenter fra Talent Norges satsinger:
10 - 12: Vi inviterer Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes fra #HunSpanderer til å holde foredrag og workshop. Send oss en mail om du er talent og ønsker å delta på denne delen også. Samme mailadresse: pamelding@talentnorge.no.

Foto: Erik Berg