Konsert med Det Norske Jenterkor

Det Norske Jentekor samarbeider med tre kor på Skedsmo om en konsert i Lillestrøm kirke. Konserten heter "Er du der?" konserten er på FN dagen 24. oktober.

Tittelen på konserten "Er du der?" er hentet fra tittelen på verket som ensemblet Neon Vokal skal urfremføre. et verk av Frank Havrøy. Det Norske Jentekor svarer med sin første strofe fra "Vi er verda" som lyder: "Eg er her, alltid er eg her." Verket "Vi er verda" urfremførte Det Norske Jentekor tidligere i høst, og jentene ser frem til å få gjøre dette igjen.

Også de yngste korene, Rekruttgruppa og Aspirantkoret er med på denne konserten. De skal gjøre noe alene, men også sammen med Skedsmo Young Voices og Skedsmo Voices. Deler av inntektene på denne konserten går til årets TV-aksjon og organisasjonen CARE.

Det er riktig og i henhold til korets profil å gjøre slike samarbeidskonserter. Her blir det samsang og deling av erfaringer både mellom våre talenter og dirigentene. Det er også fint at denne konserten er i Lillestrøm kirke som ligger en kort togtur fra Oslo, men likevel favner et helt annet publikum geografisk sett.
Les mer her.
Foto: Det Norske Jentekor