Michael Aspli i forestillingen Flekker av Yaniv Cohen

Flekker er en mini-danseforestilling som nå kommer på besøk til barnehager i Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim i juni.

Flekker ble skapt av dansekunstner og koreograf Yaniv Cohen som en respons på nedstengningen av samfunnet på grunn av coronapandemien. Prosjektet har siden begynnelsen i mars 2020 utviklet seg og ekspandert og Flekkene gleder seg til å opptre for enda flere barn i 2021.

Flekker skal være en overraskelse for barna og foregår ute i sin helhet, i trygg avstand med tanke på smittevern. Fire fargerike Flekker dukker opp utenfor barnehagen og sprer glede og nysgjerrighet i en setting som gir rom for barnas spontane reaksjoner. Når forestillingen er ferdig, forsvinner Flekkene like plutselig som de kom.

Dette er et gratistilbud som viser dansekunst i et uhøytidelig format. Forestillingen varer i ca. 14 minutter og passer best for de eldre barna i barnehagen.

Spilleperioden er 31. mai – 18. juni.

Koreograf: Yaniv Cohen
Medskapende utøvere: Anna Thu Schmidt, Marie Rechsteiner, Michael Aspli, Gunhild Løhre
Støttet av: Kulturrådet og FFUK
Co-produsert av: Dansens Hus, Carte Blanche, Scenekunst Sør og DansiT

Les mer om forestillingen her.

'Fortissimo!' med Nasjonalballetten UNG

Det blir sterkt, dynamisk og vakkert når den neste generasjonen dansere i Nasjonalballetten UNG inntar Scene 2 side om side med dansere fra hovedkompaniet.

'Fortissimo!' med Nasjonalballetten UNG

"Triple Bill" med første kull NSP 2

"Triple Bill" ble koreografert til første kull NSP 2 (AMP) av Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby, Melanie Lane og Hege Haagenrud. Nå drar de på turne til Ælvespeilet i Porsgrunn.

"Triple Bill" med første kull NSP 2

Onegin - Nasjonalballetten Ung

Nasjonalballetten UNG medvirker på hovedkompaniets oppsetning av Onegin.

Onegin - Nasjonalballetten Ung