Realness - Nagelhus Schia Productions strømmer forestillingen!

For første gang strømmer Nagelhus Schia Productions en hel forestilling. I samarbeid med filmselskapet M12 brukes avansert kamerautstyr i stor stil for å skape et levende og kunstnerisk interessant møte mellom scene og film.

Realness er en sarkastisk parodi av den internasjonalt anerkjente koreografen Daniel Proietto, som leker med konseptet for reality-TV og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer og moralske forfall.  

Realness er en mørk komedie som konfronterer publikum med svært viktige tema som rasisme, mobbing, overgrep, maktmisbruk og manipulasjon. Proietto ønsker med dette å øke bevisstheten rundt disse relevante emnene og deres plass i underholdningsindustrien i dag. 

Sammen med Guro Nagelhus Schia spiller Daniel Proietto selv mot danserne i Realness. De portretterer henholdsvis The Producer og Camp Maestro, to manipulerende personer som ikke legger noe imellom for å øke seertallet til TV-showet sitt. De viser hvor kynisk denne bransjen kan være.

Stykket bruker elementer fra dans, drama, komedie og film. De dyktige danserne fra NSP 2 spiller på et bredt register av bevegelseskvalitet, uttrykk, følelser og personligheter i sin fremstilling av 7 fargerike deltakere, også kalt The Wannabes. Vi får i tillegg se flere profilerte scenekunstnere som Niklas Gundersen, Silya Nymoen, Mimi Devine, Vebjørn Sundby og Alan Lucien Øyen i gjesteroller. 

Realness inneholder språkbruk som kan oppfattes som krenkende av enkelte. Mindreårige bør se stykket sammen med en voksen.

Stykket består av dans og drama og foregår på engelsk.

Realness strømmes 26.-28. juni 2021.

Billetter kan kjøpes her.

'Fortissimo!' med Nasjonalballetten UNG

Det blir sterkt, dynamisk og vakkert når den neste generasjonen dansere i Nasjonalballetten UNG inntar Scene 2 side om side med dansere fra hovedkompaniet.

'Fortissimo!' med Nasjonalballetten UNG

"Triple Bill" med første kull NSP 2

"Triple Bill" ble koreografert til første kull NSP 2 (AMP) av Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby, Melanie Lane og Hege Haagenrud. Nå drar de på turne til Ælvespeilet i Porsgrunn.

"Triple Bill" med første kull NSP 2

Onegin - Nasjonalballetten Ung

Nasjonalballetten UNG medvirker på hovedkompaniets oppsetning av Onegin.

Onegin - Nasjonalballetten Ung