Prøvespill høsten 2020

Er du mellom 15 - 25 år, spiller orkesterinstrument og har lyst å spille i symfoniorkester? Bli med i BFUng!

Lørdag 29. og søndag 30. august 2020 er det prøvespill for nye medlemmer i BFUng!

BFUng går nok en spennende sesong i møte. Denne sesongen skal orkesteret etter planen spille blant annet Berlioz Symphonie Fantastique, Cherubini Marche Funebre, Stravinskijs Vårofferet og Wagner Ouverture til mestersangerne i Nürnberg. Det er også svært gledelig at Bergen Filharmoniske Orkesters sjefdirigent Edward Gardner, skal dirigere BFUng kommende sesong, i tillegg til orkesterets faste dirigent Kjell Seim. 

Her kan du se hele sesongplanen 2020/2021 for BFUng. 
NB! Repertoarendringer kan skje grunnet Covid-19. 
 

Prøvespillrepertoar: 

Fløyte, klarinett, obo, fagott, horn, og trompet har bestemte solostykker som skal forberedes. Alle andre forebereder et valgfritt solostykke på maks 4 minutter. Slagverk har ikke solostykke. 

Orkesterutdragene som skal forberedes finner du her. 

Hvordan prøvespillet foregår: 

For de som bor i Bergen vil prøvespillet foregå i Grieghallen. For de som bor lenger unna Bergen ønsker vi at dere sender inn video av prøvespillet. Instruksjon for opptak vil bli sendt til de det gjelder når påmeldingsskjemaet er fylt ut. 

I Grieghallen: 
Alle kandidater møter opp senest en halvtime før prøvespilltidspunkt hvor de blir tildelt et oppvarmingsrom. 

Kandidaten blir hentet og fulgt til prøvespillrommet Klokkeklang når det er din tur. Der sitter det en jury på 3-6 personer bestående av Kjell Seim og musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester. De hilser på deg, prater litt og ber deg om å først spille solostykket ditt, deretter sier de hvilket orkesterutdrag de vil høre. Det er satt av 10 minutter til hver kandidat.  

Med deg på prøvespill her innen 7. august!

Lurer du på noe når det gjelder prøvespillet? Ta kontakt med viviann@harmonien.no