UP på Berlinalen

Deltakerne i utviklingsprogrammet UP deltar på spennende arrangementer under Berlinalen.

MIDDAG MED GALE ANNE HURD - Fredag 8. februar 
Norsk filminstitutt v/ Stine Helgeland og WIFT v/ Helen Granqvist inviterer kvinnene i UP til en uformell middag med produsent Gale Anne Hurd, Anna Serner og representanter fra WIFT L.A, WIFT Tyskland og WIFT-presidenter fra flere europeiske land.

WIFT SEMINAR - Lørdag 9. februar kl 09:30  – 13:30
Filmskaperne skal også delta på seminar om Gender, Genre and Big Budgets. I løpet av seminaret vil UP-deltagerne få høre presentasjoner og panelsamtaler med blant annet Berlinale director Dieter Kosslick, Gale Anne Hurd, Anna Serner m.fl. Siste del av seminaret er satt av til speed networking med seminarets 300 deltakere, så en god mulighet for å knytte nye kontakter. Mer informasjon og program finner her.

UP – PITCH & MEET - Lørdag 9. februar kl 16:00-18:00
Seks av deltakerne i UP pitche sine filmprosjekter for et internasjonal publikum bestående av festivaler, salgsagenter, filmfond og produsenter med interesse for co-produksjon med Norge. Pitchen varer fra kl 16-17, og fra kl 17-18 tilrettelegger vi for uformelle 1-til-1 møter med de som er interessert i videre dialog med filmskaperne.  Les om prosjektene som skal pitches her.

Les mer om UP her.

Foto: Eva Rose