Utøverstimuli i Prestasjonsklyngen Nord

Velkommen til utøverstimuli!

Onsdag 2. september arrangerer Olympiatoppen Nord utøverstimuli (for talentene) fra kl. 12-15 i Festsalen i Rødbanken i Tromsø, og onsdag 9. september arrangeres det lederstimuli (for prosjektledere) fra kl. 12.30-15.30 på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. På begge disse samlingene vil vi løfte blikket frem mot Prestasjonskonferansen Nord, og forberede oss på det som møter oss der tirsdag 13. oktober. Tema og innretning vil derfor være lik på både utøverstimuli og lederstimuli denne gangen. Tema for samlingene er «Potensial og fallgruver i jakten på å oppfylle ambisjoner», der vi vil ta utgangspunkt i dere som individer, og deres kjernekvaliteter som talenter og ledere.

  • Er du bevisst på hvordan kan ditt talent bli din største fiende i arbeidet med å oppfylle egne ambisjoner?
  • Har du tenkt over hva ditt talent er, og hvordan det kan bli for mye av dette talentet for de rundt deg?
  • Hva skjer når talentet får «overslag», og hvilke situasjoner trigger dette?
  • Hva er din personlige utfordring i dette bildet, og hva må du trene på for å balansere ditt talent?

Dette er noen av spørsmålene vi vil gå i dybden på 2. og 9. september. Vi har fått med oss Svein Are Tjeldnes og Julia Holte Sempler fra UiT Norges arktiske universitet til å veilede oss gjennom verktøy og praktiske øvelser der vi trener på å takle forstyrrelser og la talentet utvikle seg.

Utøverstimuli er åpent for alle talenter i våre satsinger i Nord. Påmelding gjøres via følgende lenke, med frist torsdag 27. august: Påmelding til utøverstimuli 2. september.


Deltakelsen til begge disse samlingene er dekket av Talent Norge og SpareBank 1 Nord-Norge Samfunnsløftet. Reise og opphold dekkes også ved behov, ta kontakt med monica@talentnorge.no for avklaringer.