Varangerfest 2020

Varangerfestivalen 2020 måtte avlyses, men festivalen har jobbet med å lage et alternativt arrangement som gjennomføres i samme periode. Som en viktig del av «Varangerfest 2020», skal de inkludere flere av talentene som deltar i talentprogrammet «Varanger Talent Academy».

Talentdag
6. august under Varangerfest inviteres det til Talentdag på Kooperativet. Da blir det to dobbeltkonserter med de fire talentfulle Arctic Talent-vinnere, innledet av selve prisutdelingen i samarbeid med Vår energi.

– Varangerfestivalens talentsatsing er svært viktig for oss, derfor er vi veldig glade for å kunne presentere alle fire vinnerne på scenen under Varangerfest 2020, sier festivalsjef André Kvernhaug.

Først ut er Lisa Skoglund, som rører med sin sterke popmusikk, og Jomindo som med sin heftige EDM leverer et fyrverkeri av et show. Heftig blir det også i kveldens andre dobbeltkonsert når Benjamin Mørk, med sitt mechanical piano, tar deg med på en reise i et minimalistisk lydbilde elegant kombinert med elektronika, og hot-shot-DJ-en Ørjan avslutter kvelden med en smittsom blanding av alt som er chunky og groovy. Les mer her.

Lansering Northern Soul
7. august lanserer vi Northern Soul 2021. Publikum vil få servert en konsert med artistens originale musikk i tillegg til eksklusive smakebiter av neste års bestillingsverk.

På grunn av den spesielle situasjonen, er Northern Soul 2020 utsatt til 2021. Vi er derfor glade for å kunne lansere Northern soul artisten 2021, under Varangerfest 2020.

Les mer om satsingen her.