Talentpodden: Motivasjon, ledelse og selvledelse.

Hvordan driver du deg selv som kunstner? Hva er dine verdier? Hva er selvledelse? Og hvorfor er det viktig for deg som kunstner? Hør koreograf og leder av Panta Rei Anne Ekenes samtale med Donatella de Paoli fra BI om ledelse, selvledelse og motivasjon – og bli inspirert!

 

Donatella de Paoli er førsteamanuensis i organisasjon og ledelse og har forsket på ledelse i flere år. Med utgangspunkt i et årlig seminar for talentsatsingen TILT Grow snakker Anne og Donatella om hva arbeidslivet kan lære av kunsten, hvordan kunstnere kan motivere og lede seg selv, og hvorfor selvledelse, bevisstgjøring og observasjon av egen motivasjon er avgjørende faktorer i et liv som profesjonell kunstner.

Relatert

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten

Wilhelmsen-akademiet er Nasjonalballettens satsing på unge ballettalenter, og den første talentsatsingen av sitt slag i Norge.

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten
17. september 2022

Live Skullerud - Dansekunstner

"Det har vært spennende å få et innblikk i hva som rører seg i andre deler av kultur- og idrettsfeltet. Det gir meg følelsen av at jeg enklere kan løfte blikket ut av min egen boble i dansefeltet."

Live Skullerud - Dansekunstner
03. august 2022

Marianne Haugli - Danser

"Det føles veldig givende og stas å være en del av et community, som virkelig er der for oss. Spesielt i disse sårbare tider som vi dansekunstnere står i."

Marianne Haugli - Danser