TN Arena

TN Arena er Talent Norges digitale scene - en plattform for talentutvikling innenfor kunst og kultur, på tvers av satsinger og uttrykk.

05. februar 2023

Synnøve Brøndbo Plassen - Musiker

"Jeg vil få utløp for en kreativitet som man går og bærer på. Jeg vil uttrykke følelser gjennom både tradisjonell og ny musikk."

05. februar 2023

Marianna Sangita Angeletaki Røe - Musiker

"Jeg føler at jeg som musiker aldri blir utlært. Det er alltid noe nytt å lære, nye folk å spille med, nye låter å skrive."

05. februar 2023

Helena E. K. Byrt - Danser

"Jeg får en helt spesiell følelse når jeg danser, som jeg så langt ikke har kommet i nærheten av noe annet sted. Det er som om tiden stopper og jeg kommer inn i en helt egen sone."

05. februar 2023

Lisa Teige - Danser og skuespiller

"Det jeg har lyst å oppnå er å skape opplevelser som setter spor hos publikum og gjør dem sulten på mer."

05. februar 2023

Lou Ditaranto - Danser

"Jeg mener ordet talent overskygger mye annet som er viktigere for gjennomslag, slik som ståpåvilje, egen motivasjon, en dose drøm og en stor del risiko."

05. februar 2023

Mathilde Caeyers - Danser og koreograf

"Jeg har fått mentorer som har gitt meg mot til å satse, et nettverk som har skapt spennende samarbeid, synlighet og generelt følelsen av at det er en plass for meg i dansekunstmiljøet i Norge."

05. februar 2023

Whitney Jensen - Danser og koreograf

" It has been amazing and eye opening to be a part of Norways talent network. The opportunities that it provides is really inspiring and challenging."

05. februar 2023

Sarjo Sankareh - Danser og scenekunstner

"Dans har en nytteverdi og en allmenndannende funksjon som gir grunnlag for kommunikasjon, samarbeid, kreativitet og kulturell forståelse, og mye mer som er overførbart til alt annet som man gjør."

05. februar 2023

Vivian Pakkanen - Danser

"A big part of what I love about dance is that it is a universal language, a different way to meet people and to communicate with the body or to deal with existing as a human."

05. februar 2023

Vilja Tjemsland Kwasny - Danser

"Talent Norge har gjort overgangen fra skole til arbeidsliv enklere. Gjennom programmer som NSP2 og Tilt Grow har jeg fått muligheten til å jobbe ganske kontinuerlig som utøvende danser."