Datoer for Talent Norges fagsamlinger i ArtEx 2018 er klare!

21.12.2017 / Hver fagsamling i ArtEx tar for seg et tema, og gjennom innholdsrike dager får du inspirasjon, faglig påfyll og mulighet til å møte spennende mennesker fra hele kulturlivet. Alle samlinger er gratis og åpne for samtlige av Talent Norges satsinger, så hold av datoene!

– Det er viktig for oss at så mange som mulig deltar på fagsamlingene, og vi dekker både reise og enkel bevertning for Talent Norge sine satsinger – så sett av datoene allerede nå, sier prosjektleder for ArtEx, Monica Borg Fure.

Tidspunkt og tema for samlingene er:

01. – 03. mars:   Samhandling og ensemblet

09. – 10. juni:     Balanse, forebygging og spenningsregulering

29. – 30. sept:    Feiling og risiko

08. – 09. des:     Tema kommer

Det er talentutviklingsprogrammet ArtEx som har det faglige ansvaret for samlingene. Programmet har fokus på deling av erfaringer og systematisk kompetansebygging om talentutvikling på tvers av sjanger innen kulturfeltet.

– Jeg tror vi har utrolig mye å lære av hverandre, og ønsker at så mange som mulig skal få bidra med sin kunnskap og kompetanse. Av den grunn søker vi en bredde i både foredragsholdere og deltagere, forklarer Borg Fure, og oppfordrer nok en gang alle som har mulighet til å delta.

Har du spørsmål eller vil melde deg på, send en mail til monica@talentnorge.no.