Eksklusiv invitasjon til Olympiatoppens Prestasjonskonferanse

16.05.2023 / Talent Norge samarbeider tett med Olympiatoppens Prestasjonsklynge. Her møtes ledende miljøer innen kultur, akademia, det offentlige, næringslivet og toppidretten for sammen å utvikle norsk prestasjonskultur.

Den absolutt viktigste arenaen er den årlige Prestasjonskonferansen. Her møtes høyt presterende og spennende miljøer til foredrag, workshops, samtaler samt unike og skreddersydde improvisasjoner og «tett på»-prestasjoner. Konferansen arrangeres 22 - 23 november og gjennomføres i et samspill mellom Bjørvikas fantastiske kulturbygninger MUNCH, Deichmann og Operaen. 

Talent Norge har noen få eksklusive plasser til Prestasjonskonferansen. Påmelding skjer ved å sende en e-post til pamelding@talentnorge.no innen 2. november. De som får plass får beskjed før 10. november.

På årets konferanse kommer vi tettere på prestasjoner og resultater og går inn i det som driver og utvikler menneskene og miljøene.

Vi vil bli kjent med utviklere og utbyggere av de store arenaene/bydelene i Oslo gjennom Eli Grimsby og Olav Selvaag, innen Formel 1 racing treffer vi Dennis Hauger og Harald Huysmann, og for å gi oss innsikt innen finansmarkedet vil blant annet Nicolai Tangen dele kunnskap og erfaringer. I tillegg skapes det også i år gode samtaler i plenum, spennende workshops og topprestasjoner fra flere miljøer.

Du kan lese mer om prestasjonskonferansen på Prestasjonskultur.no.