Innholdsrik og inspirerende samling for Papillon-deltakerne

30.11.2017 / I november arrangerte Valdres sommersymfoni, i samarbeid med Polstjarnepriset i Sverige, en innholdsrik og inspirerende kurssamling for Papillon-deltagerne.

– Det skjer noe spennende i møtet mellom de unge musikerne i Papillon, profesjonelle musikerne og internasjonale pedagoger. Vi ser at samlinger som denne virkelig bygger opp under spillegleden og er inspirerende for alle som deltar, sier daglig leder i Valdres sommersymfoni, Mona Kleven.

Papillon er et talentutviklingsprogram tilknyttet Valdres sommersymfoni, og er en del av Talent Norge Junior. I Papillion skal unge talenter fanges opp, og i en avgjørende alder få tett individuell oppfølging av anerkjente pedagoger og etablerte artister.

I november fikk Papillon-deltagerne undervisning av noen av verdens fremste instruktører fra inn- og utland; kammermusikk med Samuel Coles, symfoniorkester med Andreas P. Hansson, teknikk-undervisning med Gudny Gudmunsdottir og individuell undervisning av blant andre Dora Schwarzberg, Svetlana Makarova, Marko Ylönen og Pavel Vernikov.

– Dette var en vellykket samling og vi gleder oss til å følge deltagerne videre, avslutter Mona Kleven.