Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

29.06.2023 / Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Vi er stolte over å kunne meddele at vårt talent Julie Røssland, medlem av eliteprogrammet Dirigentforum, siden januar
2023 har sluttet seg til det prestisjetunge agenturet Askonas Holt, Lies Askonas Fellowship Programme.

"Askonas Holt er glade for å ønske Julie Røssland velkommen til Lies Askonas Fellowship-programmet. Da jeg først så Julie dirigere, ble jeg umiddelbart hektet, ikke bare av hennes teknikk og musikalitet, men hennes naturlige tilstedeværelse og karisma på podiet; hun overfører en tydelig kjærlighet til musikken som er fantastisk smittende. Jeg ser frem til å jobbe tett med Julie og Talent Norge, og hjelpe henne med å ta de viktige neste stegene i karrieren.» - Henry Lindsay, Senior Artist Manager, Askonas Holt Ltd.

"På vegne av Talent Norge er vi veldig begeistret for Julies kommende nye kapittel som blir den prestisjetunge Askonas Holt-læretiden med Senior Manager Henry Lindsay. Etter å ha fått plass på master ved Sibelius-akademiet i Helsingfors sammen med prof. Sakari Oramo i juni, gleder vi oss stort til å se henne blomstre enda mer." – Dorran Alibaud, programleder Dirigentløftet, Talent Norge

"Talent Norges oppdrag er å støtte og løfte fram de helt spesielle talentene, og Julie er nettopp det; en 22-årig dirigent som nå er klar for de helt store oppgavene! Hun har vært del av Dirigentløftets elitesatsing i noen år allerede, og har utviklet seg meget raskt. Med den arbeidsinnsatsen hun legger ned, og sitt talent, er jeg helt sikker på at Julie vil nå virkelig langt", sier Morten Wensberg, faglig leder for Dirigentløftet. 

https://www.askonasholt.com/artists/julie-rossland/


Henry Lindsay, Senior Artist Manager, Askonas Holt Ltd.
https://www.askonasholt.com/about/people/henry-lindsay/

Foto: Ole Wuttudal

Rädji Haga

Rädji Haga er et helt nytt talentprogram i regi av det Altabaserte musikkselskapet Hedline Arts.

Rädji Haga

Talentprogrammet FRAMR

Talentprogrammet FRAMR er Hemsingfestivalens talentprogram for klassisk musikk og folkemusikk.

Talentprogrammet FRAMR
02. juni 2023

Orkester programmering - en panelsamtale

Torsdag 01. juni åpnet Dirigentløftet, Music Norway og Musikkforleggerne Flagstad-rommet hos Den Norske Ballett og Opera, for samtaler og møter mellom komponister, dirigenter og musikkforlag!

Orkester programmering - en panelsamtale