Ny fagsamling for UREDD-talentene

16.05.2023 / Våren 2019 skal talentene i RadArts talentprogram fremvise sine ferdige scenekunstprosjekter. I september deltok de på programmets tredje fagsamling.

UREDD skal gi en faglig ramme og praktiske verktøy som stimulerer til kunstnerisk utvikling og gir et løft for talentfulle kunstnere i det frie feltet.

Talentene i programmet arbeider kontinuerlig sammen med hver sin mentor, for å utvikle scenekunstprosjekter de skal vise våren 2019. Ved siden av mentorordningen samles talentene til fagsamlinger der de utvikler sine egne bedrifter, både praktisk, økonomisk og med synliggjøring.

- Talentene følger altså to spor, som samlet skal gi dem de beste forutsettinger for sitt fremtidige kunstneriske virke. Det er veldig spennende å se utviklingen deres. Vi gleder oss veldig til de ferdige resultatene til våren, sier prosjektleder Mari Andreassen.

På fagsamlingen 7. - 9. september fikk talentene blant annet kurs i smart bruk av sosiale medier. Kursholder var Evgenia Egorova, som er digital markedsfører i Visit Northern Norway. Sammen med henne gikk de gjennom mange praktiske øvelser oppgaver som ga flere aha-opplevelser, og gode verktøy for å fremme talentenes kunsteriske virke.

Les mer om talentprogrammet her. 

På bildet: Mathilde Caeyers, Fredrik Njie Einevoll, Charlotte Kristiansen og Rune Aleksander Winther
Foto: HATS v/Elin Danielsen