Nye løsninger for TILT Grow våren 2020

14.04.2020 / I en tid med mye usikkerhet og store utfordringer innenfor kulturfeltet har Panta Rei Danseteater sett etter nye og alternative løsninger for å gjennomføre de planlagte aktivitetene under TILT Grow våren 2020.

– Det er så viktig at kulturlivet lever i en tid som dette. Jeg er veldig takknemlig for at TILT Grow ikke avsluttes med de restriksjonene vi har nå og at jeg kan være en del av et viktig og godt talentprogram – om enn mer digitalt enn planlagt, sier Live Skullerud, talent i TILT Grow 2020.
Webinarer i samarbeid med Dansens Hus
Panta Rei Danseteater gjennomfører to webinarer i samarbeid med Dansens Hus.

28. april med temaet Danseproduksjonen – planlegging og gjennomføring. Produsent ved Dansens Hus, Kirre Arneberg, loser oss gjennom en dag der vi berører flere temaer knyttet til en danseproduksjon. Les mer her.

8. mai med temaet Kommunikasjon av dansekunst. I dette seminaret gir Dansens Hus og Panta Rei Danseteater innblikk i hvordan de arbeider med kommunikasjon av dans, med ekstra vekt på tekst, bilder og kommunikasjon i sosiale medier.

Begge seminarer streames live via arrangementene på Facebook og er åpent for alle!

Digital mentorsamling
Den 3. april arrangerte Panta Rei digital mentorsamling i samarbeid med Fundatum. Her fikk mentorene i TILT Grow 2020 påfyll og inspirasjon før de setter i gang arbeidet med sine adepter i talentprogrammet.

I disse dager har alle mentorer og adepter sitt første bli-kjent-møte digitalt, og mentorordningen er dermed offisielt i gang!
Foto: Lise Skjæraasen

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten

Wilhelmsen-akademiet er Nasjonalballettens satsing på unge ballettalenter, og den første talentsatsingen av sitt slag i Norge.

Wilhelmsen-akademiet / Nasjonalballetten
17. september 2022

Live Skullerud - Dansekunstner

"Det har vært spennende å få et innblikk i hva som rører seg i andre deler av kultur- og idrettsfeltet. Det gir meg følelsen av at jeg enklere kan løfte blikket ut av min egen boble i dansefeltet."

Live Skullerud - Dansekunstner
03. august 2022

Marianne Haugli - Danser

"Det føles veldig givende og stas å være en del av et community, som virkelig er der for oss. Spesielt i disse sårbare tider som vi dansekunstnere står i."

Marianne Haugli - Danser