Papillon godt i gang med 2019

18.02.2019 / For mange av talentene i Papillon har det vært en begivenhetsrik start på det nye året med flere priser, konserter og opptak til Ung Filharmoni.

To av Papillon-deltakerne, Solveig Skogdal (fagott), og Katinka Nilssen (fiolin), er tatt opp i Crescendos Ung Filharmoni for 2019 og vil kombinere dette med Valdres sommersymfoni i juni.

Ung Filharmoni planlegger også i år å legge sin avslutningskonsert til Valdres, nærmere bestemt på Beitostølen. Vi ser frem til å samarbeide om dette, sier daglig leder i Valdres sommersymfoni, Mona Kleven.

Da 152 av Norges fremste, unge utøvere i klassisk musikk var samlet i Oslo i januar til den nasjonale delen av Ungdommens musikkmesterskap, gikk Victoria Suzanne Lewis (fiolin), Amalie Marie Thing Helseth (cello) og Solveig Irene Primberg Skogdal (fagott) til topps i hver sin klasse. Solveig mottok også Toppenkurset sin solistpris for 2019.

Maria Ose (fløyte) var nylig solist med Sogn og Fjordane Fylkesorkester, og deltar i fløytekonkurransen til British Flute Society. Søsteren Ingrid Ose (fløyte) spilte i januar på en konsert med Håvard Gimse, der de fremførte alle satsene av Prokofievs fløytesonate. Hun er også involvert i et Sinfonietta-prosjekt der de spiller moderne musikk, og hadde konsert 12. februar. 

Tidligere i januar vant Papillon-deltaker, Ludvig Gudim, den årlige solistkonkurransen på The Juilliard School i New York, der han tar en bachelor. Les mer om dette her. 

Det er gøy at det skjer så mye spennende for tidligere og nåværende Papillon-deltakere. Det er bare å gratulere med priser og opptak til nye satsinger, avslutter Kleven.

Les mer om talentprogrammet.

Foto: Valdres sommersymfoni

29. juni 2023

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Voksenåsen Vokalakademi

Voksenåsen vokalakademi er et nordisk talentprogram for klassiske sangere.

Voksenåsen Vokalakademi

(WOYS) - The Wilhelmsen Opera Studio for Young Singers

WOYS er et program for unge sangere, som nylig har fullført sin operautdannelse og som står på terskelen til et profesjonelt liv.

(WOYS) - The Wilhelmsen Opera Studio for Young Singers