Sjekk ut Beharie's 4-spors mixtape

12.05.2020 / TekstLab Inkubator-deltaker Christian Beharie gav nylig ut sin debut-skive til svært gode kritikker. Nå debuterer talentet som produsent på sin 4-spors mixteip.

«Everything means nothing ↔️» er en 4-spors mixtape med en video til hver låt. Den er inspirert av Christian Beharie's egne opplevelser og tanker rundt å ha noe i livet man setter høyt, og som plutselig ikke er en del av livet lengre.

– Mixteipen er et slags resultat av mine eksistensielle tanker som har fått utløp i karantene. Jeg har produsert prosjektet ved hjelp av mine venner Bård Kristian Kylland og Fredrik Svabø. Fredrik har også mikset det, forteller Beharie.

Hva skyldes initiativet?


– Før lockdown, var planene å dra til Stavanger og Bergen og jobbe med noen produsenter på en EP. Da jeg to dager etter havnet i karantene, stoppet disse planene brått. Jeg hadde lenge lekt med tanken om å slippe et prosjekt med litt lave skuldre, hvor jeg kunne prøve meg frem som produsent selv. Isolert 14 dager i leiligheten var en perfekt mulighet. Jeg satte da et mål om å gjøre den ferdig og slippe den innen en måned.

Hvordan jobber dere i TekstLab Inkubator under nye omstendigheter?

– I disse tider jobber inkubator med å finne en god løsning digitalt, med veiledning og workshops og lignende over nett. Og hvordan man eventuelt kan jobbe sammen to og to. Alle deltakerne har møttes et par ganger via zoom, bare for å holde kontakten. Hver deltaker har også fått prosjektstøtte og tilbud om arbeidsrom til disposisjon for å utvikle prosjektet på best mulig måte utifra forholdene.

Se mixteipen her.

Foto: Birgit Solhaug

Rädji Haga

Rädji Haga er et helt nytt talentprogram i regi av det Altabaserte musikkselskapet Hedline Arts.

Rädji Haga

Talentprogrammet FRAMR

Talentprogrammet FRAMR er Hemsingfestivalens talentprogram for klassisk musikk og folkemusikk.

Talentprogrammet FRAMR
29. juni 2023

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program

Julie Røssland har signert med Askonas Holt Lies Askonas Fellowship Program