Talent Norge inn i mentorprogram for artister og låtskrivere

16.05.2023 / Den nye musikkutdanningen LIMPI har akkurat startet opp. Gjennom prosjektet LIMPI MENTOR skal norske talenter knyttes direkte til internasjonalt anerkjente hitmakere og musikkprodusenter.

LIMPI (Lillehammer Institute of Music Production and Industries) er en ny norsk musikkutdanning som har til formål å utvikle talenter innenfor låtskriving og musikkproduksjon. Målet er å løfte den norske musikkbransjen til nye høyder gjennom målrettet utvikling av både artisttalenter, låtskrivere og musikkprodusenter.

- LIMPI MENTOR er et ambisiøst og interessant utviklingsprogram for talenter i musikkbransjen på vei mot en internasjonal karriere. Deltagelse i LIMPI MENTOR vil gi utvalgte talenter verktøy og perspektiver som er viktige for å kunne omsette sitt talent og lykkes i den internasjonale musikkindustrien. Vi gleder oss til å følge dette programmet, sier daglig leder i Talent Norge, Maria Mediaas Jørstad.

Internasjonale toppnavn
LIMPI MENTOR har fokus på talentutvikling, musikkskapelse, nettverksbygging og entreprenørskap. Talentene som velges ut, skal ta del i et helhetlig 10 måneders program og produsere musikk daglig i tverrfaglige team, under veiledning av mentorer. Blant mentorene er låtskriver og produsent Tor Erik Hermansen (Stargate), låtskriver og artist Espen Lind, administrerende direktør i Sony Music Entertainment Norway Lena Midtveit, singer-songwriter Emily Warren (står bak globale hits for bla The Chainsmokers, Dua Lipa, Shawn Mendes, Sean Paul), produsent og manager Lars Hustoft, produsent og låtskriver Fred Ball (Grammy-nominert, platina-selgende, jobbet med bla Madonna og Rihanna), prisvinnende låtskriver og produsent Amund Bjørklund (Beyoncé, Bruno Mars, Chris Brown, Lionel Ritchie og Selena Gomez), låtskriver og produsent Martin Sjølie (Sigrid, Nathan Sykes og Maria Mena) og Andreas Schuller (jobbet med bla Justin Bieber, Jason DeRulo, Pitbull, Sage the Gemini).

- Med LIMPI ønsker vi å snu opp ned på tradisjonell musikkutdanning, sier grunnlegger av LIMPI, musiker og komponist Magnus Beite. - Vi har laget et kompakt og intenst mentorprogram på med fokus på musikkskapelse og produksjon under veiledning av folk som til daglig gjør det studentene drømmer om - og som vet hva som skal til for å lykkes, sier grunnlegger av LIMPI, sier Magnus Beite.

Kontakt og mer informasjon
LIMPI ved Magnus Beite, magnus@reelbeats.com| limpimusic.com
Maria Mediaas Jørstad, daglig leder i Talent Norge, maria@talentnorge.no| www.talentnorge.no

På bildet: Amund Bjørklund, Tor Erik Hermansen, Lars Hustoft, Magnus Beite.
Begge foto: LIMPI