Talent Norge Møteplass om kulturlivet og private bidragsytere

30.11.2017 / 29. november samlet Talent Norge gode krefter for kunnskapsdeling og inviterte kulturlivet til Talent Norge Møteplass. TN Møteplass er en sosial arena hvor erfaringsutveksling står i sentrum. Tema denne gangen var kulturlivet og private bidragsytere.

– Siden oppstarten har vi oppnådd gode resultater i samarbeid med private bidragsytere. Nå ønsket vi å dele denne kunnskapen med kulturlivet, slik at flere kan stå bedre stilt til å utvikle gode, langsiktige samarbeid, forteller daglig leder i Talent Norge, Maria Mediaas Jørstad.

På møteplassen delte Jørstad hvordan Talent Norge jobber med private bidragsytere, mens daglig leder i stiftelsesforeningen og styremedlem i Talent Norge Bjørn Øiulfstad snakket om hvem stiftelsene er, hva som er deres mandat og hvordan disse jobber.

I tillegg delte gavesjef i Sparebankstiftelsen DNB, Sissel Gregersen Karlsen, og kunstnerisk leder i Panta Rei Danseteater, Anne Holck Ekenes, sine erfaringer om hvordan de har jobbet sammen om Panta Reis prosjekt TILT og TILT Grow.

– Vi synes det ble en fin møteplass hvor vi fikk sett på privat og offentlig samarbeid fra ulike perspektiver, og jeg opplevde at publikum syntes dette var et nyttig avbrekk i en hektisk hverdag. Dette skal vi gjenta! avslutter Jørstad.