Talent Norge søker leder for utvikling, samfunnskontakt og kommunikasjon

16.05.2023 / Talent Norge er i sterk vekst, og søker nå en leder til å utvikle våre over 50 talentprogrammer, samt til å styrke arbeidet innen samfunnskontakt og kommunikasjon.

Vårt mandat er å løfte det ypperste vi har av kunstnerisk talent. I tett samarbeid med vårt unike nettverk av ledende kulturinstitusjoner og -miljøer, ledende samfunnsaktører som Olympiatoppen og private bidragsytere, bygger vi framtidas kulturliv. Talent Norges satsinger er landsomfattende, og vår modell har stor interesse nasjonalt så vel som internasjonalt. Høsten 2021 starter arbeidet med å etablere et Talent Norden for også sikre talentutvikling i en stadig mer global kulturvirkelighet. 

Vi tilbyr nå muligheten til å være med på videreutviklingen av Talent Norge. Vi er en organisasjon i rask vekst, og du blir en sentral del av teamet som arbeider med å utløse potensialet i Talent Norge og framtidas kulturliv. Du er en strategisk, utviklingsorientert og engasjert leder med bred erfaring, og du ser muligheter regionalt, nasjonalt og internasjonalt. 

Leder utvikling, samfunnskontakt og kommunikasjon er en nyopprettet stilling. Dette gir en fantastisk mulighet til å være med på utvikle organisasjonen, og utforme egen arbeidshverdag. 

Fokusområder og overordnete arbeidsoppgaver vil være:  

  • Videreutvikle strategi og operasjonell plan for å ta eierskap til og sikre posisjonen som den ledende aktøren på talentutvikling i kulturlivet
  • Talent Norges offentlig-private finansieringsmodell sikrer ressursene til talentutvikling. En sentral arbeidsoppgave er å arrangere regelmessige treffpunkter og skape en tettere dialog med eksisterende og potensielle bidragsytere
  • Lede kommunikasjonen mot samfunn, media og interessenter der Talent Norge skal være en tydelig stemme for talentutvikling og en positiv kraft i kulturlivet og andre samfunnssektorer

 

Hvorfor velge Talent Norge? 
Vi kan tilby en spennende og utfordrende rolle i et selskap i vekst, og med et mandat om å utgjøre en positiv forskjell for et av våre viktigste samfunnsområder. Vår visjon er å forene gode krefter for å dyrke frem de beste. Dette gjenspeiler seg også i vår organisasjon. Vi er levende opptatt av kunnskapsdeling. Du vil bli en del av et faglig sterkt miljø internt hos oss og blant våre talenter og samarbeidspartnere. På samme måten som kultur binder oss mennesker sammen, fokuserer vi på et sosialt miljø preget av mennesker som vil hverandre godt.

Vi vet du vil trives hos oss hvis du ønsker å være med på forme et samfunnsområde samtidig som du vokser som menneske. Vår organisasjon og vårt nettverk gir en unik sjanse til å samarbeide og lære av de beste. Vi er en liten og dynamisk organisasjon som benytter effektive modeller for å oppnå resultater.

Hva vi ser etter:
Aktuelle kandidater er ambisiøse og vil bidra til å løfte kulturlivet i Norge. Du har et bredt samfunnsengasjement og ser verdien av lokal forankring og et mangfold av kulturuttrykk. Du vil samtidig jobbe for at talentene lykkes i en stadig mer global verden. Du er opptatt av hvordan vi kan sikre ressursene til talentutvikling gjennom en offentlig-privat finansieringsmodell. Erfaring fra sponsorvirksomhet eller tilsvarende, samt kunnskap om politiske prosesser og offentlig forvaltning, er en fordel. Du er også vant til å håndtere flere oppgaver i et høyt tempo, er resultatorientert og har kommersiell teft.

Vi vet at mangfold leder til gode resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vi tilbyr lønn etter avtale, og et hyggelig arbeidsmiljø sammen med engasjerte og faglig sterke kolleger. Arbeidsted er Oslo sentrum. Reisevirksomhet på påregnes.. For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt gjerne vår rådgiver i Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025. 

Søknadsfrist: 24. oktober.

 

Se annonsen her.