Talent Norge styrker laget!

16.05.2023 / Kea Ostovany har blitt med på TN teamet!

- Vi har samarbeidet med Kea siden januar 2019, og er veldig glade for at hun nå er blitt en del av vårt team, sier Maria Mediaas Jørstad, daglig leder Talent Norge. – Kea er coach for en rekke av våre talenter og samarbeidsparter. I tillegg vil Kea være sentral i den videre utviklingen av Talent Norge, hvor hun bidrar med sin solide erfaring fra både kulturfeltet og næringslivet.

Kea styrker og kompletterer laget vårt og jeg er sikker på at mange vil få stor glede av hennes kompetanse og erfaring. Vi ønsker Kea varmt velkommen til oss!

- Jeg er utrolig begeistret over å ha sluttet meg til teamet til Talent Norge, sier Kea Ostovany. -Det er en unik, meningsfull og slagkraftig organisasjon med et stort mangfold av fantastiske mennesker. Jeg ser frem til den videre reisen sammen, og til å få bidra til å utvikle organisasjonen, så vel som de inspirerende talentene i Talent Norges store nettverk.

Kea har mer enn 18 års erfaring med å utvikle topptalenter og ledere innen et bredt spekter av organisasjoner, fra multinasjonale selskaper til media-, sport-, kultur- og utdanningsinstitusjoner i Norge og Frankrike. Hennes kompetanse som konsulent og coach har hjulpet både enkeltindivider med å nå sitt fulle potensiale, såvel som organisasjoner med å nå sine strategiske mål, samt organisasjoner i endringsprosesser.  

Kea har også omfattende erfaring innen kultursektoren, og har bidratt til suksessen til Théâtre du Rond-Point i Paris, der hun var særlig ansvarlig for casting av nye talenter og programmering av utøvende kunstnere. Hun har også jobbet som journalist og forlegger for Beaux Arts magazine, og som dokumentarfilmskaper for France Televisions.

Kea har en MSc i ledelse fra Sciences Po Paris og en MSc i litteratur og teater fra universitetet i Sorbonne-Paris IV. Hun er også sertifisert som coach i NLP (neuro-linguistic programming).

 

Les mer om Talent Norges ansatte her.