TekstLab på festival, Prestasjonskonferansen og Den kulturelle skolesekken

30.11.2017 / Denne høsten har TekstLab Inkubator-deltagerne fått utfolde seg på TekstLab Scratch Festival, Prestasjonskonferansen i Operaen og på turne med Den kulturelle skolesekken.

– Inkubator-deltagerne våre ligger ikke på latsiden kan du si, ler kunstnerisk leder i TekstLab, Shanti Brahmachari.

Under TekstLab Scratch Festival i oktober fikk samtlige av deltagerne presentere egne verk; Christian Beharie, Jesper Jansen, Amina Sewali, Jeaninne Masika Lukusa, Ornilia Percia Ubisse, Mariko Miyata Jancey og Christine Vik Bratvold.

– Det var veldig god stemning, og Inkubatorene begeistret publikum på både Cafeteatret / Nordic Black Theatre, Sentralen, Biblo Tøyen og Dramatikkens hus, forteller Brahmachari.

I november og desember er Inkubator-deltagere aktive på hver sine kanter: Christian Beharie og Jeaninne Masika Lukusa opptrådte på Olympiatoppens Prestasjonskonferanse på Operaen 14. og 15. november, mens Ornilia Percia Ubisse og Christine Vik Bratvold på sin side turnerer med Den kulturelle skolesekken med TekstLab workshopen InterAKT. Det er 9. trinn på to ungdomsskoler i Asker; Borgen og Vollen ungdomsskole som får oppleve den interaktive og performative workshopen.

– Inkubator-talentene våre er allsidige, og det er gøy at de får dele sine kunstneriske uttrykk i alt fra Operaen til skolen, avslutter Brahmachari.

Foto: Birgitt Solhaug