Tidligere landslagstrener ny leder for Senter for talentutvikling Barratt Due

09.05.2016 / Anders Hall Grøterud er nå ansatt i 60 % stilling som ny leder for Senteret for talentutvikling Barratt Due.

Grøterud er tidligere landslagstrener i triatlon og har i flere år undervist i øvingsmetodikk og prestasjonspsykologi på høyskoleavdelingen ved Barratt Due musikkinstitutt. Han har også jobbet som rådgiver for talentutviklingsprogrammet Morgendagens helter i fem år. Grøterud tiltrådte stillingen som ny leder ved Senteret for talentutvikling Barratt Due 2. mai.

-Anders kan mye om prestasjoner og talentutvikling på ulike områder. Som leder er han ambisiøs og stødig, med relevant kompetanse og en spennende bakgrunn. Vi er trygge på at han vil føre Senter for talentutvikling Barratt Due i riktig retning, sier Harald Hjort, direktør ved Barratt Due Musikkinstitutt.

Grøterud har bred erfaring som leder og konsulent i ulike bedrifter og organisasjoner, samt flere års praksis som prestasjonsrådgiver for utøvere innen idrett, musikk og næringsliv. Han har hovedfag i idrettspsykologi og har skrevet boken “Sporty business – hvordan lykkes på jobb med toppidrettens metoder”.

Senter for talentutvikling Barratt Due får støtte fra Talent Norge, Kavlifondet i Bergen, Dextra Musica og Sparebankstiftelsen DNB.

Les mer om Senter for talentutvikling her.