Tradisjonsrike konserter for Det Norske Jentekor

16.05.2023 / Desember er høysesong for Det Norske Jentekor. De holder fem egne julekonserter, og har i tillegg nærmere tjue andre oppdrag på programmet.

- Det er en fryd å kunne glede publikum med musikken vår, sier dirigent i Det Norske Jentekor, Anne Karin Sundal-Ask. Hun bekrefter at det også er mange oppdrag og konserter som skal gjennomføres før jula ringer inn.

- Vi arrangerer fem egne konserter, og har omkring 17 oppdrag til næringsliv og offentlig virksomheter. Konsertene i Dronning Sonja KunstStall er nye dette året. Rommet er fantastisk å ha konsert i og kler klangen i Det Norske Jentekor godt, sier Sundal-Ask.

Konsertene i Dronning Sonja KunstStall holdes søndag 9. desember kl. 17.00 og 19.00.

Ris kirke får besøk av koret søndag 16. desember, og Oslo Domkirke er arena for de to siste konsertene torsdag 20. desember kl. 17.30 og 19.30.

- Det blir stemningsfullt, og tradisjonelt repertoar, og alle korets 110 sangere deltar på alle 5 konsertene. 20. desember i Oslo Domkirke har vi med oss tidligere sanger i NRKs jentekor, jazzsanger Elin Rosseland, avslutter Sundal-Ask. 

For mer informasjon og billettkjøp, se her. 

Les mer om talentprogrammet her. 

Foto: Birgit Solhaug