Talentpodden: Motivasjon, ledelse og selvledelse.

Hvordan driver du deg selv som kunstner? Hva er dine verdier? Hva er selvledelse? Og hvorfor er det viktig for deg som kunstner? Hør koreograf og leder av Panta Rei Anne Ekenes samtale med Donatella de Paoli fra BI om ledelse, selvledelse og motivasjon – og bli inspirert!

 

Donatella de Paoli er førsteamanuensis i organisasjon og ledelse og har forsket på ledelse i flere år. Med utgangspunkt i et årlig seminar for talentsatsingen TILT Grow snakker Anne og Donatella om hva arbeidslivet kan lære av kunsten, hvordan kunstnere kan motivere og lede seg selv, og hvorfor selvledelse, bevisstgjøring og observasjon av egen motivasjon er avgjørende faktorer i et liv som profesjonell kunstner.

Relatert

'Fortissimo!' med Nasjonalballetten UNG

Det blir sterkt, dynamisk og vakkert når den neste generasjonen dansere i Nasjonalballetten UNG inntar Scene 2 side om side med dansere fra hovedkompaniet.

'Fortissimo!' med Nasjonalballetten UNG

"Triple Bill" med første kull NSP 2

"Triple Bill" ble koreografert til første kull NSP 2 (AMP) av Guro Nagelhus Schia & Vebjørn Sundby, Melanie Lane og Hege Haagenrud. Nå drar de på turne til Ælvespeilet i Porsgrunn.

"Triple Bill" med første kull NSP 2

Onegin - Nasjonalballetten Ung

Nasjonalballetten UNG medvirker på hovedkompaniets oppsetning av Onegin.

Onegin - Nasjonalballetten Ung