Nagelhus Schia Productions 2 : Utdrag fra “Realness”

23.11.2020 / Se utdrag fra forestillingen "Realness" med danserne Anna Benedicte Andresen, Torill Kolsrud, Victor A. O. Pedersen, Panisara Wanlopbanhan, Iannes Bruylant, Elias Bäckebjörk og Vivian Pakkanen!

«Under produksjon» er en fremføring av korte verk, eksperimenter, utkast og skisser laget og fremført av koreografer, dansere og andre kunstnere tilknyttet NSP.

Under produksjon 02 viser utdrag fra Daniel Proiettos dansedrama "Realness", og gir samtidig publikum anledning til å blir bedre kjent med karakterene og stykket i sin helhet gjennom en samtale med koreograf og dansere.

"Realness" er et ellevilt dansedrama av den internasjonalt anerkjente koreografen Daniel Proietto som leker med reality-konseptet, sjangeren vi elsker å hate. Tilsynelatende overflatisk og ekstravagant, går "Realness" bak fasaden og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer.

Stykket er grensesprengende og sjangeroverskridende i måten det blander elementer fra dans, drama og film. "Realness" består av et fargerikt persongalleri som utfordrer de håndplukkede danserne fra NSP 2 til å spille på et bredt register av talenter og følelser og til å virkelig by på seg selv.

"Realness" har premiere i Bærum Kulturhus januar 2021.
Om Daniel Proietto
Vis mer

Choreography: Daniel Proietto
Dancers from NSP 2: Anna Benedicte Andresen, Torill Kolsrud, Victor A. O. Pedersen, Panisara Wanlopbanhan, Iannes Bruylant, Elias Bäckebjörk, Vivian Pakkanen
Artistic Director NSP: Guro Nagelhus Schia
Assistant Artistic Director NSP: Vebjørn Sundby
Rehearsal Director: Kristin Hjort Inao
Producer: Tara Ishizuka Hassel
Live streaming: Millimedia/Bjørn Kjetil Undem
Produced by Nagelhus Schia Productions (NSP)
Supported by Viken county, Bærum municipality, Talent Norge and The Savings Bank Foundation DNB

Les mer om NSP 2 her.

NSP 2: Realness

Streaming av "Realness" av Daniel Proietto, med dansere fra NSP 2 og NSP.

NSP 2: Realness

Kompetanseutviklingskurs for NSP 2

Et mentorprogram med teknisk, koreografisk og scenisk talentutvikling på svært høyt nivå. Kompetanseutviklingsprogrammet skal gi utøverne et så bredt grunnlag som mulig for å kunne skape en bærekrafti

Kompetanseutviklingskurs for NSP 2
01. januar 2021

Pressemelding FRIKAR X nye talent 2020-2021

FRIKAR X har fått fornya tillitt fra Talent Norge og har i høst gjennomført prøvedans for tre nye år. I et pandemiår med få prøvedansere ble søknadsbunken stor.

Pressemelding FRIKAR X nye talent 2020-2021