Underskog

Underskogen, en ny satsning på Kunstnernes Hus, sikte på å eksponere allmenheten for unge kunstnerskap og skape flere møteplasser mellom kunst og publikum.

Gjennom snart 100 år har Kunstnernes Hus skrevet kunstnere inn i kunsthistorien. Som en forlengelse av denne stolte tradisjonen tar Underskogen, en ny satsning på Kunstnernes Hus, sikte på å eksponere allmenheten for unge kunstnerskap og skape flere møteplasser mellom kunst og publikum. Satsningen er en kombinasjon av utstillinger samt et levende program på tvers av utstilling- og formidlingsprogram. Underskogen refererer både til alderen på kunstnerne; til den kunstnerdrevne scenen som initiativet vil knytte seg til - og til de grundlæggende prinsipper for bærekraft under prosjektet.

Bildet: Berre en stein (Just a Stone), 2023, av Eli Mai Huang Nesse

 

Privat bidragsyter:

  • Bergesenstiftelsen

 

For mer informasjon om programmet, kontakt Sarah Lookofsky.

 

 

 

Info
Sjanger
Område Visuell kunst
Vedtatt 2024
Periode 2024 - 2026
Finansiering
Talent Norges tildeling 300 000
Private bidragsytere 300 000
Total støtte 600 000
22. mai 2024

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min

ArtEx-deltager Mark Tholander utforsker hva som ligger i begrepene familie og fellesskap. I en eksperimenterende fase av kunstnerskapet får han råd fra mentorene Haeju Kim og Ed Atkins.

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min

Skulpturpunkt: Ekebergparken

Prosjektet Skulpturpunkt: Ekebergparken har som ambisjon å styrke og løfte frem nye og unge kunstnere innenfor det tredimensjonale kunstfeltet.

Skulpturpunkt: Ekebergparken
29. september 2022

SOLO OSLO

SOLO OSLO er et banebrytende talentprogram i regi av MUNCH, støttet av Talent Norge og Canica, og viet noen av Norges mest talentfulle samtidskunstnere.

SOLO OSLO