Storslått program under denne ukens Varangerfest!

04.08.2020 / Årets eksklusive utgave av Varangerfest går av stabelen denne uken, og byr på konserter med blant andre Lars Bremnes og Nils Petter Molvær, performance, kunstprosjekter, stipendutdeling, talentdag, streaming, workshop og gratis lanseringskonsert med neste års Northern Soul-talenter.

Foto: Varangerfestialen

Northern Soul er en del av Talent Norges tredelte talentprogram Varanger Talent Academy. Talentprogrammet skal løfte frem nordnorske musikere og består av bestillingsverket Northern Soul, som åpner festivalen, Nord-Norges største talentpris Arctic Talent, som deles ut på festivalens åpningsdag, og Varanger Sessions, urpremierer som gis en levetid også etter festivalen.

På grunn av den spesielle situasjonen vi befinner oss i, har Varangerfestivalen måttet utsette Northern Soul 2020 til 2021. Gledelig nytt er det imidlertid at festivalen inviterer til gratis lanseringskonsert av Northern Soul 2021!

Førstkommende fredag kan publikum vente seg en magisk konsert med artistens originale musikk i tillegg til eksklusive smakebiter fra neste års bestillingsverk.

Årets Varangerfest vil også tilby livestream av et stort utvalg av konsertene våre på Varangerfest for de som ikke kan være fysisk tilstede i Vadsø. Se fullt program her.

20. september 2020

Unge talenter på Trondheim Kammermusikkfestival

Som del av Talent Trondheim er Trondheim kammermusikkfestival en viktig begivenhet for unge klassiske musikere i Trondheims-regionen.

Unge talenter på Trondheim kammermusikkfestival
27. august 2020

Prøvespill for nye medlemmer i talentsatsingen BFUng

66 unge talenter har meldt seg på til prøvespill 29.august.

Prøvespill for nye medlemmer i talentsatsingen BFUng
24. august 2020

Nye samlinger for våre talenter i Nord

Talent Norge, Samfunnsløftet og Olympiatoppen Nord inviterer til utøverstimuli og prestasjonskonferanse for alle talenter i våre satsinger.

Nye samlinger for våre talenter i Nord