Virtuelle konserter i helgen

17.04.2020 / Flere av talentene i våre satsinger gjennomfører konserter tross omstendighetene. Vi har samlet et knippe konsertopplevelser verdt å få med seg denne helgen.

Klassisk karantene med Sandra Lied Haga:

I serien 
Karantenekonsertene spilles det hver tirsdag klassisk musikk. Hør den prisvinnende cellisten og Crescendo-musikeren Sandra Lied Haga spille Bach i et rykende ferskt opptak fra Sentralen sist søndag.

Emil Karlsen live fra Jorbaorrit

Riddu Riđđu har siden år 2000 plukket ut et ungt samisk talent til å være «Årets Unge Kunstner» på festivalen. Årets Unge Kunstner kan jobbe innenfor ulike kunstsjangre, men må ha en klar tilknytning til det samiske. Hør opptak fra Karlsens livesession direkte fra stua – og få samtidig en smakebit på arbeidet med joiken.


Live-session fredag 17.april – Dobbel slippfest på Rune Grammofon:

Jazzscenen skifter navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg Master Oogway live fra Victoria klokken 20.00, og fra Trondheim streames Jazzintro-vinnerne I LIKE TO SLEEP klokken 21.00! Lenken til stream finner du i dette eventet.


God helg!

01. oktober 2020

Kaos og fellesskap i koronaens tid

– TekstLab Inkubator er en helt unik mulighet for meg til å videreutvikle mitt eget bevegelsesspråk og til å overraske meg selv underveis i den kunstneriske prosessen.

Kaos og fellesskap i koronaens tid
04. august 2020

Storslått program under denne ukens Varangerfest!

Gratis lanseringskonsert med neste års Northern Soul-talenter står blant annet på programmet.

Storslått program under denne ukens Varangerfest!
22. juni 2020

Et stjernelag av ballettdansere og pedagoger til årets Valdres Sommerballett

En ny versjon av Valdres Sommerballett går i dag av stabelen med et topparsenal av ballettstjerner og pedagoger for å bistå talentene – både fysisk og digitalt.

Et stjernelag av ballettdansere og pedagoger til årets Valdres Sommerballett