Filmtalent Innlandet

Fabelaktivs talentsatsing skal bidra til å dyrke frem og utvikle talenter innen film- og TV-produksjon ved å samle en manusforfatter, en regissør, en produksjonsdesigner og en produsent i et arbeidsfellesskap.

Arbeidsfellesskapet skal jobbe med to til fire ideer gjennom alle prosjektets faser, og vil etter endt program ha prosjekter som er klare for innsalg, finansiering og produksjon. Hovedfokus i utviklingsarbeidet skal være innhold for barn og ungdom.

En av målsettingene i talentprogrammet er at deltakerne skal bli skolert inn i en verden der målgruppetenkning står helt sentralt og med store muligheter på den internasjonale arenaen. Talentene skal de bringe fram ideer kollektivt og hver for seg, godt fulgt hver sin faglige mentor.

Gjennom satsingen vil filmtalentene smugkikke inn i work-in-progress prosjekter, se pitcher på festivaler og komme på innsiden av markedet og bransjen de møter og er en del av, nasjonalt og internasjonalt.

Siden etablering i 1985, har Fabelaktiv utviklet og produsert innhold til norske og internasjonale TV-kanaler og distributører, og er en av få produksjonsselskaper utenfor Oslo som leverer innhold og produksjoner i mange sjangre og for mange målgrupper. I 2013 hentet Fabelaktiv, som første norske TV-produsent, hjem en EMMY—for produksjonen «Energikampen».

Foto: Fabelaktiv

Private bidragsytere

  • Sparebankstiftelsen Hedmark

For mer informasjon, kontakt Hanne Sundby.

 

Info
Sjanger Film og spill
Område Innlandet
Vedtatt 2020
Periode 2020-2021
Finansiering
Talent Norges tildeling 1,9 millioner NOK
Private bidragsytere 1,9 millioner NOK
Total støtte 3,8 millioner NOK

Hidden in Plain Sight - Key note with Naomi Sesay

.

Hidden in Plain Sight - Key note with Naomi Sesay

Workshop med The Global Ensemble og Talent Norge

Er du interessert i å lære mer om hvordan de ulike faggruppene i en tv- og filmproduksjon arbeider? Talent Norge og The Global Ensemble Agency inviterer til workshop.

Workshop med The Global Ensemble og Talent Norge

Talent Norge og The Global Ensemble inviterer til workshop

Talent Norge og The Global Ensemble Agency inviterer til workshop torsdag 14. oktober fra kl. 17.00 til 20.00.

Talent Norge og The Global Ensemble inviterer til workshop