Fagsamling i Nord: Hvordan ivareta prestasjonsfokuset i det ukjente og ubehagelige?

28.05.2020 / Talent Norge, Samfunnsløftet og Olympiatoppen Nord inviterer til leder - og utøverstimuli med faglig innleding ved Finn Skårderud.

Etter en litt annerledes senvinter med et mer digitalt prestasjonsfokus enn normalt, er det en glede å endelig invitere prosjektledere og talenter i Nord til leder-/utøverstimuli i Prestasjonsklyngen. Torsdag 18. juni fra kl. 11.30-16.00 arrangerer vi både lederstimuli og utøverstimuli på to ulike lokasjoner i Tromsø, med plass til henholdsvis 50 og 30 deltakere innenfor de gjeldende smittevernreglene. Vi legger opp til en felles lunsj og registrering fra kl. 11.30 før vi går i gang med det faglige opplegget fra kl. 12.15.

Tema for denne samlingen er «Hvordan ivareta prestasjonsfokuset i det ukjente og ubehagelige», der vi vil gå i dybden på hvordan fravær av sosialt samvær har påvirket vårt prestasjonsfokus i denne perioden, hvordan vi har endret fokus og metoder i tråd med rammebetingelsene rundt oss, og hvordan en annen bruk av sansene våre påvirker samspillet mellom kropp og hode. 

Til denne samlingen har vi med oss Finn Skårderud, professor dr. med, spesialist i psykiatri. Finn har vært tilknyttet Olympiatoppen i femten år som psykiater og leder teamet for spiseforstyrrelser ved Olympiatoppen. Han er også stifter og direktør av Institutt for spiseforstyrrelser/Villa SULT, og fast spaltist i Aftenposten. Finn har jevnlig bidratt på Prestasjonskonferansen i Oslo og på samlinger i Prestasjonsklyngen sentralt, og det er en stor glede for oss å kunne bruke hans kompetanse på våre samlinger! Den faglige innledningen fra Finn Skårderud vil være felles for ledere og utøvere, og foregå digitalt. Deretter vil vi jobbe parallelt på de to lokasjonene der egentreningen, refleksjonen, den kulturelle opplevelsen og de gode diskusjonene vil foregå fysisk sammen med de andre deltakerne slik vi er vant til i Prestasjonsklyngen Nord. 

Påmelding gjøres individuelt på lenken under, og grunnet ekstra planlegging for å være sikre på å ivareta smittevernet er det svært viktig at vi har bekreftet antall påmeldte til 4. juni. Har dere spørsmål til program eller påmelding er det bare å ta kontakt!

Prosjektledere og talenter i Nord får dekket deltakelse og reise i forbindelse med disse samlingene. 

Påmelding til leder-/utøverstimuli torsdag 18. juni

 Vi gleder oss veldig til å endelig kunne treffe dere igjen, og til å dele, reflektere og lære – sammen!

 

 

24. august 2020

Nye samlinger for våre talenter i Nord

Talent Norge, Samfunnsløftet og Olympiatoppen Nord inviterer til utøverstimuli og prestasjonskonferanse for alle talenter i våre satsinger.

Nye samlinger for våre talenter i Nord
04. august 2020

Storslått program under denne ukens Varangerfest!

Gratis lanseringskonsert med neste års Northern Soul-talenter står blant annet på programmet.

Storslått program under denne ukens Varangerfest!
22. juni 2020

Tidligere UP-talent Marja Bål Nangos «Tungene» vant beste kortfilm under Palm Springs International Film Festival

Kåret til beste kortfilm i kategorien «Best International Short» under Palm Springs International Film Festival.

Tidligere UP-talent Marja Bål Nangos «Tungene» vant beste kortfilm under Palm Springs International Film Festival