Talent Norge Junior: Unge fototalenter på Henie Onstad Kunstsenter

Unge fototalenter på Henie Onstad Kunstsenter er et treårig talentprogram for talenter mellom 16 og 19 år, der det tas opp nye kandidater hvert år.

Programmet henvender seg til ungdom som ønsker å fordype seg i det fotografiske feltet og som ser for seg en videre utdannelse innen fotografi. Programmet vil ta for seg hele prosessen med å skape et fotografi, utvikle et selvstendig blikk og delta i en utstilling. Programmet er mentordrevet og vil i tillegg gi innsikt i fotografiske teknikker.

De utvalgte talentene vil møte kunstnere og fotografer som Henie Onstad Kunstsenter arbeider med, i tillegg til kunstsenterets egne kuratorer og kunstfaglige stab. Talentene vil få innsikt i mørkeromsteknikker, studiofotografering og video og nye medier, samt at de vil bli undervist i fotografiet som uttrykksmedium, det å finne en personlig stil og i enkel fotokunsthistorie.

For mer informasjon, kontakt Camilla Sune.

På bildet: Unge fotografer 2021/2022: Bak fra venstre: Markus Falao, August Reece, Olav Hylland og Farhad Soufi. Foran fra venstre: Mateo Tilrem, Katja Berg – Høyem, Mathilde Movik Lindstad og Michael Tvedt. Deltaker Alma Edit Hauge var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Camilla Sune

 

 

Info
Sjanger Film og spill, Visuell kunst, Talent Norge Junior
Område Oslo/Asker og Bærum
Vedtatt 2017
Periode
Finansiering
Talent Norges tildeling
Private bidragsytere
Total støtte