Karina Andersen Aas

Karina Andersen Aas

Karina Andersen Aas har bred erfaring fra utvikling av ledere, team og organisasjoner med mer enn 10 år som konsulent og rådgiver, og hun har jobbet med veiledning, teamutvikling, mentaltrening og ledertrening både innen næringslivet og i idretten. Hun har jobbet med individuell coaching i de siste 10 årene og har hatt mange hundre ledere, toppidrettsutøvere og profesjonelle kunstnere i veiledningsløp. 

Karina har en Mastergrad i Rådgivning ved NTNU med spesialisering innen relasjonsledelse, teamutvikling, kommunikasjon, prestasjonspsykologi og positiv psykologi, og en bachelorgrad i Drama/ Teater og Pedagogikk ved NTNU. Hun har også en etterutdanning i Kognitiv Idrettspsykologi (CBT). Hun jobber i dag i hovedsak med mentaltrening og coaching av toppidrettsutøvere og profesjonelle kunstnere, og Uno-X Pro cycling Team og Elverum Håndball Herrer er to lag hun blant annet følger tett. Hun foreleser også på Norges Idrettshøgskole innen temaene coaching, målsetting, motivasjon og selvtillit. 

Med sin bakgrunn og erfaring er Karina trent på å jobbe i skjæringspunktet mellom læring og prestasjon, det å skape vekst og utvikling samtidig som at individer og team tar ut sitt potensiale og er på sitt beste når det virkelig gjelder. Karina brenner for å gjøre andre gode, og er genuint opptatt av å skape trygge og tillitsfulle relasjoner med de hun veileder. Gjennom spørsmål, tilbakemeldinger, praktiske verktøy og øvelser bidrar hun til at du blir mer effektiv i det du gjør og når dine mål. Noen temaer som kan gå igjen i coachingprosesser er; hvordan håndtere press og stress, økt ro og balanse i hverdagen og livet, mentale verktøy for å prestere på sitt beste, hvordan leve i tråd med sine verdier, verktøy for tydelig kommunikasjon som leder, og hvordan bli mer robust i møte utfordringer og motgang.

Sessions på norsk og engelsk - i Trondheim og digitalt.