Fagsamlinger 2021-2022

Fagsamlingene i ArtEx er både for ArtEx-deltakere og øvrige deltakere i Talent Norges satsinger. Over to år arrangeres åtte fagsamlinger med ulike tema. I tillegg har ArtEx deltagerne tilgang på et samarbeid med Olympiatoppens prestasjonsklynge, et prestasjonsmiljø på tvers av samfunnssektorer og inkluderer i dag virksomheter som NRK, Smart Innovation Norway og Talent Norge.

De åtte fagsamlingene i ArtEx fordyper seg innen ulike temaer. På dag to av alle fagsamlingene får du som talent eller prosjektleder i en av Talent Norges satsinger en unik mulighet til å møte de andre deltakerne i Talent Norge, delta i kunnskapsdelingen på tvers og la deg inspirere av fremstående kunstnere. Allerede nå kan du melde deg på til kommende samlinger til monica@talentnorge.no for å sikre deg plass.

 

Kommende samlinger:

Prestasjonskonferansen 2021, Arena Bjørvika.  

Dato: 22. og 23. november

  • Gjennomføres i, på og mellom Bjørvikas fantastiske kulturbygninger.
  • I 2021 belyser og arbeider Olympiatoppens prestasjonsklynge med prestasjonsindikatoren «arena» og arenaens betydning for utvikling og prestasjon på høyt internasjonalt nivå.
  • Hvordan jobber sterke prestasjonsmiljøer med å utvikle, utnytte, endre, ha kontinuitet i og effekten av det å bytte arenaer? Hva legger vi inn i arenaen? Og hvordan påvirker arenaen vårt tenkesett, adferd og samhandling?

 

Tidligere samlinger:

Utøverstimuli med Olympiatoppens prestasjonsklynge

Dato: 14. September 

  • Rom for talentutvikling: Hva er talent - og hva er talentutvikling?
  • Vi belyser temaet gjennom et innblikk i følgeforskningen som er gjort av talentutviklingsprogrammet FilmLab i Norge 2016 -2019.
  • Vi får besøk av filmprodusent Andrea Berentsen Ottmar. Hun har vært en del av programmet det er forsket på og deler erfaringer om tilbakemeldingskultur. Hun forteller også fra sin deltakelse på filmfestivalen i Cannes med Verdens Verste Menneske. Ottmar er første kvinnelige norske filmprodusent med en film i festivalens hovedkonkurranse.
  • Vi tar tematikken videre inn i diskusjoner i plenum og workshops.

 

 

Relatert

Fagsamlinger 2023

Gjennom programperioden fagsamlinger som fordyper seg i ulike temaer.

Fagsamlinger
02. mars 2023

Møt ArtEx deltager Mie Gjersen Hansen

- Å ha en mentor er gull verdt. Både når det gjelder råd om hvordan håndtere profesjonelle utfordringer og det å se på seg selv.

Møt ArtEx deltager Mie Gjersen Hansen
02. mars 2023

Møt ArtEx deltager Thea Sofie Loch Næss

Ved hjelp av ArtEx satser Thea nå internasjonalt med base i New York.

Møt ArtEx deltager Thea Sofie Loch Næss