Fagsamlinger 2021-2022

Fagsamlingene i ArtEx er både for ArtEx-deltakere og øvrige deltakere i Talent Norges satsinger. Over to år arrangeres åtte fagsamlinger med ulike tema. I tillegg har ArtEx deltagerne tilgang på et samarbeid med Olympiatoppens prestasjonsklynge, et prestasjonsmiljø på tvers av samfunnssektorer og inkluderer i dag virksomheter som NRK, Smart Innovation Norway og Talent Norge.

De åtte fagsamlingene i ArtEx fordyper seg innen ulike temaer. På dag to av alle fagsamlingene får du som talent eller prosjektleder i en av Talent Norges satsinger en unik mulighet til å møte de andre deltakerne i Talent Norge, delta i kunnskapsdelingen på tvers og la deg inspirere av fremstående kunstnere. Allerede nå kan du melde deg på til kommende samlinger til monica@talentnorge.no for å sikre deg plass.

 

Kommende samlinger:

Prestasjonskonferansen 2021, Arena Bjørvika.  

Dato: 22. og 23. november

  • Gjennomføres i, på og mellom Bjørvikas fantastiske kulturbygninger.
  • I 2021 belyser og arbeider Olympiatoppens prestasjonsklynge med prestasjonsindikatoren «arena» og arenaens betydning for utvikling og prestasjon på høyt internasjonalt nivå.
  • Hvordan jobber sterke prestasjonsmiljøer med å utvikle, utnytte, endre, ha kontinuitet i og effekten av det å bytte arenaer? Hva legger vi inn i arenaen? Og hvordan påvirker arenaen vårt tenkesett, adferd og samhandling?

 

Tidligere samlinger:

Utøverstimuli med Olympiatoppens prestasjonsklynge

Dato: 14. September 

  • Rom for talentutvikling: Hva er talent - og hva er talentutvikling?
  • Vi belyser temaet gjennom et innblikk i følgeforskningen som er gjort av talentutviklingsprogrammet FilmLab i Norge 2016 -2019.
  • Vi får besøk av filmprodusent Andrea Berentsen Ottmar. Hun har vært en del av programmet det er forsket på og deler erfaringer om tilbakemeldingskultur. Hun forteller også fra sin deltakelse på filmfestivalen i Cannes med Verdens Verste Menneske. Ottmar er første kvinnelige norske filmprodusent med en film i festivalens hovedkonkurranse.
  • Vi tar tematikken videre inn i diskusjoner i plenum og workshops.

 

 

Relatert

30. mai 2024

Møt ArtEx deltager Julian Juhlin

Som kunstner bruger jeg iscenesættelsesgreb, jeg har lært fra arbejdet med teater, til at skabe en slags teatralsk billedkunst.

Møt ArtEx deltager Julian Juhlin
22. mai 2024

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min

ArtEx-deltager Mark Tholander utforsker hva som ligger i begrepene familie og fellesskap. I en eksperimenterende fase av kunstnerskapet får han råd fra mentorene Haeju Kim og Ed Atkins.

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min
21. mai 2024

Møt ArtEx deltager Maria Ose

Talent Norge har eit utrulig godt apparat beståande av mange som står klare for å hjelpe på alle ulike områder, både på instrumentet, kroppsleg og med nettverk.

Møt ArtEx deltager Maria Ose