Jury 2021 - 2022

Maria Mediaas Jørstad

Juryens leder

Maria Mediaas Jørstad er juryleder for ArtEx. Hun er daglig leder i Talent Norge. Maria tiltrådte som daglig leder for Talent Norge i 2015. Da kom hun fra stillingen som sjefsprodusent ved Nationaltheatret. Hun var ansatt på Nationaltheatret i årene 2001-2015, med unntak av 2007-2010, da hun var produsent for MAMMA MIA! som ble oppført på Folketeatret.

Per-Olav Sørensen

Per-Olav Sørensen er regissør, manusforfatter, dramatiker og produsent. Han er grunnlegger av kunstnerkollektivet The Global Ensemble, og kreativ leder for NonStop International Theatre Festival. Hans arbeider som serieskaper for TV har gitt produksjonene hans Prix Europa, Rose d'Or (Gullrosen), Prix Italia, Seoul International Drama Award, FIPA Awards, Golden Nymph Awards, Kristallen og flere Gullruten-priser. Hans produksjoner har også vært nominert eller vunnet Humorprisen, Amanda og Heddaprisen.Blant de mest kjente produksjonene finner vi tv-seriene "Nobel", "Quicksand", "Kampen om Tungtvannet", "Halvbroren" og "Hjem til jul" , eller teaterproduksjonene "TanGhost", "Tater!", "Les Miserables", "Hedda Gabler" "Dracula", "Bedrag", eller "Alice i Eventyrland».

Catharina Bøhler

Catharina Bøhler er medgründer, daglig leder og game designer hos Sarepta Studio, som har base på Hamar. Hun er mest kjent for sitt arbeid som lead game designer og co-writer for det BAFTA-vinnende spillet «My Child Lebensborn». For dette arbeidet ble hun blant annet berømmet med en plass i «Hall of Fame» hos organisasjonen «Women in Games», en ærestittel som gis til enkeltpersoner som har utmerket seg i bransjen. Spillet var også spydspissen til det anerkjente produksjonsselskapet Teknopilot. 
Bøhler er  styreleder i Hamar Game Collective, og har mottatt "Årets unge gründer» i 2019 (Hedermark fylkeskommune)

Jarle Aambø

Jarle Aambø er leder for Olympiatoppens Prestasjonsklynge, og tidligere toppidrettssjef i Norge. Prestasjonsklyngen er et prosjektsamarbeid mellom Olympiatoppen, sterke næringsmiljøer og representanter fra forskning, som i felleskap jobber for å påvirke prestasjonstenkningen i det norske samfunnet. 
Fra tidligere har Jarle Aambø mellomfag i helselære og idrettsbiologi fra Norges idrettshøgskole, og i perioden 1985–1994 var han alpintrener og landslagssjef i Norges skiforbund. I perioden 1993–2004 hadde han en rekke ulike roller på Olympiatoppen, og var toppidrettssjef i Norges Idrettsforbund (NIF) i 2004–2013.

Iram Haq

Iram Haq er en norsk-pakistansk regissør, skuespiller og filmskaper. 
Hun har gjort seg bemerket både med kortfilmer og lengre spillefilmer, har vunnet en rekke priser og utmerkelser, og har utdannelse som art director fra Westerdals reklameskole. Haq startet med regi i 2004 med filmen «Trofast». I 2009 skrev og regisserte hun filmen «Skylappjenta», som blant annet ble valgt ut til Sundance Film Festival. Hennes gjennombrudd kom i 2013 med filmen «Jeg er din/I am yours», som hun har mottatt flere utmerkelser for. Hennes seneste spillefilm "Hva vil folk si/what will people say" vant blant annet People’s critics award in 2018. 

Moema Parrott

Moema Parrott er grunder og toppsjef for det britiske selskapet «PolyArts», ett ledende managementbyrå, med en rekke artister og prosjekter innenfor musikk, film, gaming, visuell kunst og ny klassisk musikk. 
Moema har lang fartstid innenfor talentutvikling og marketing, med hele 19 års erfaring, i tillegg er hun president for HarrisonParrott - France. Moema Parrott og Polyarts jobber blant annet med artister som Quincy Jones, Stewart Copeland, Eimear Noone og Avishai Cohen og flere andre.

Peter Tornquist

Peter Tornquist er rektor ved Norges musikkhøgskole. Han har bakgrunn fra kreative kunstfag med vekt på komposisjon, elektronisk musikk, improvisasjon og musikkteori. Hans arbeid har vært sentral i utviklingen av kunstnerisk forskning som fagfelt i Norge. Peter er i tillegg aktiv i politiske og organisatoriske spørsmål gjennom verv i en rekke av musikklivets organisasjoner, som Ny Musikk, Norsk komponistforening og TONO. .

Jasper Parrott

HarrisonParrott ble grunnlagt i 1969 av Jasper Parrott og Terry Harrison. Selskapet er et av verdens største management innen klassisk musikk. HarrisonParrott jobber blant annet med noen av verdens fremste komponister, sangere, ensembler, instrumentalister og dirigenter, men også foredragsholdere og kuratorer. 
De har kontorer i London, Munchen og Paris. I 2019 ble HarrisonParrott Foundation grunnlagt. Stiftelsen har som formål å jobbe for mangfold og inkludering i sektoren.