Rekordmange søkere i 2024!

- Vi har gjort målrettede tiltak for å nå ut enda bredere enn før, og er veldig glade for at så mange har søkt. Allerede nå ser vi at det er svært høy kvalitet på søknadene, sier Eira Edwards, leder for ArtEx-programmet i Talent Norge.

Etter en intens innspurt den siste uken har alle søknadene til ArtEx-programmet for 2024 kommet inn. Aldri før har det vært så mange søkere til programmet. Talent Norge har mottatt hele 312 søknader – et rekordhøyt antall, og nær en dobling fra sist det ble tatt opp deltakere i 2023

Et unikt program for kunstnere 

ArtEx har i mange år vært en viktig plattform for kunstnere som ønsker å ta karrieren sin til et nytt nivå. Programmet tilbyr mentor, coaching, fagsamlinger og flere verktøy som hjelper deltakerne med å løfte sitt kunstneriske uttrykk og sin profesjonelle karriere. 

Viktig støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

ArtEx-programmet har siden 2016 vært en viktig drivkraft for utviklingen av det faglige tilbudet i Talent Norge, og vi er enormt glade for å se det store engasjementet rundt programmet. Vi takker Sparebankstiftelsen DNB for sin uvurderlige støtte og samarbeid gjennom snart et tiår. Nå venter 312 søkere spent på å få svar, og vi ser frem til den videre prosessen og rekrutteringen av det neste ArtEx kullet. 

Relatert

14. juli 2024

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min

ArtEx-deltager Mark Tholander utforsker hva som ligger i begrepene familie og fellesskap. I en eksperimenterende fase av kunstnerskapet får han råd fra mentorene Haeju Kim og Ed Atkins.

– Mentorskapet utvider definitivt horisonten min
12. juli 2024

Møt ArtEx deltager Julian Juhlin

Som kunstner bruger jeg iscenesættelsesgreb, jeg har lært fra arbejdet med teater, til at skabe en slags teatralsk billedkunst.

Møt ArtEx deltager Julian Juhlin
12. juli 2024

Møt ArtEx deltager Maria Ose

Talent Norge har eit utrulig godt apparat beståande av mange som står klare for å hjelpe på alle ulike områder, både på instrumentet, kroppsleg og med nettverk.

Møt ArtEx deltager Maria Ose